EkonomiHaberler

Acıbadem Düsseldorf Beauty Fuarı’ndaydı

Herşey güzellik ve saǧlık için

DÜSSELDORF- Kozmetik, bakım ve wellness alanında sayılı fuarlardan BEAUTY DÜSSELDORF, 31 Mart 2 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Güzellik öz bakım ve kozmetik endüstrisinin kalbinin attıǧı fuarlardan biri olan BEAUTY 2023 DÜSSELDORF’a ilgi bu yıl da yoǧundu. Fuarda sadece kozmetik ürünleri araç ve gereçleri ziyaretçiyle buluşmuyor, sektörel yeniliklerin tanıtıldıǧı workshoplar, tartışmalar, ve çeşitli etkinlikler de yapılıyor.

Acıbadem Düsseldorf Beauty Fuarı’ndaydı
Acıbadem Düsseldorf Beauty Fuarı’ndaydı

Beauty Düsseldorf bu yıl özellikle permanent make-up (PMU) (Kalıcı makyaj) pazarını öne çıkardı. Pazar payı giderek artan kalıcı makyaj sektöründeki yenilikler, yeni uygulamalar ve ürünler tanıtıldı.

28 ülkeden 1100 katılımcının doǧal kozmetiklerden yeni nesil makyaj ürünlerine, trend makyaj ürünlerinden, cilt, el, ayak bakım cihazlarına ve saǧlık hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede tanıtımlarını yaptıkları fuara Türkiye’den de 7 şirket katıldı.

ACIBADEM SAǦLIK GRUBU DA FUARA KATILDI

Acıbadem Düsseldorf Beauty Fuarı’ndaydı
Acıbadem Düsseldorf Beauty Fuarı’ndaydı

Acıbadem Saǧlık Grubu da Beauty Düsseldorf fuarında yerini aldı. Türklerin yanı sıra fuarı ziyaret eden Almanlar ve uluslararası ziyaretçiler de Acıbadem standına yoǧun ilgi gösterdi.

Düsseldorf’ta bulunan Acıbadem Healthpoint Danışma Ofisi ekibi, fuar süresince ziyaretçileri, estetikten, plastik cerrahiye, saç ekiminden, meme operasyonlarına kadar çok çeşitli alanlarda yapılabilecek cerrahi ve mikro cerrahi müdahaleler hakkında bilgilendirdi. Ayrıca Dr. Abdullah Etöz de Acıbadem Düsseldorf Danışma Ofisi’nde danışanların estetikle ilgili sorunlarını yanıtladı. Muhabirce/Hülya Sancak- DÜSSELDORF

Grafikartplus Ajans
Başa dön tuşu