Haberler

Sahada çenesi kırılan futbolcu adaletin tecellisini bekliyor

Bülent Koca (solda), Fahri Ulutaş  ve Bülent` in kardeşi Enes Koca Rheinland Hamborn- Duisburg ve Rumelner TV Duisburg takımları  arasında  Rumeln`de oynanan maçta, rakip oyuncular tarafından gaddarca krampon darbeleri ile çenesi iki yerden kırılan Bülent Koca (19) taburcu oldu.

Kafasına ve yüzüne tekme vurulmuş

Takım arkadaşları olayı şöyle anlatmışlardı;  Kerem Cörüt ve Oğuzhan Öncü, verilen bir ters faul kararı sonrası Bülent hakeme itirazda bulunuyordu. Ne oldu ise bundan sonra oldu. Rakip takımdan iki oyuncu birden Bülent`i iki kolundan tutarak yere indirdiler. O anda orada olan 3.Kişi Marios K. kramponları ile bir anda arkadaşımızın yüzüne ve kafasına tekmeler salladı. Biz de o ara sahaya girdik” ifadelerini kullanmışlardı.

Meslek eğitimi yerini kaybetmekten korkuyor

Bülent Koca`nın çenesi yüzüne aldığı darbelerle 2 yerden kırılmış ve ameliyat edilmişti Beyin sarsıntısı geçiren ve Krefeld`te ameliyata alınan Bülent Koca çenesinde meydana gelen iki kırığa müdahale edilip, pilatin takıldı. Ağız içinde oluşan yarılmalara da dikiş atılan genç oyuncunun dikişleri bir hafta sonra alınacak. Çenedeki platinler ise dört ay sonra alınacak.

Evinde istirahat eden genç oyuncu konuşmakta zorlanıyor. En büyük korkusu ise Mercedes şirketinde henüz yeni başladığı meslek eğitimi yerini kaybetmek.

Hakem raporda sırtım dönüktü görmedim diye yazmış

Rheinland Hamborn` un  32 yaşındaki kulüp başkanı Fahri Ulutaş olayın dehşet verici olduğunu söylerken, olayın  peşini bırakmayacaklarını söyledi. Hakemin, kendi gözünün önünde olan olayı raporunda ” sırtım dönüktü görmedim” diye yazmasına anlam veremediklerini belirtti.

Taburcu olan Koca kendisini sakatlayan futbolcunun cezalandırılmasını bekliyor Fahri Ulutaş, “Polis gereğini yaparak  Marios K. adlı saldırganı, öldürmeye teşebbüsten göz altına alarak soruşturma başlattı. Zaten bu, malum şahısın ilk olayı değilmiş.  Rakip takım da olayı tasvip etmediklerini ve bu olaydan oyuncuları için hoşnut olmadıklarına dair bir yazı yayınladılar.”

Başkan Ulutaş, Polis olaya karışan üç  Alman oyuncunun yanısıra Bület`in de soruşturmaya prosedür olarak dahil edildiğini söyledi. “Hem polisin olaya bakışı, hem de Alman adaletine inançları ile birlikte,  Marios K`nın iyi bir ceza alacağını umuyor ve adaletin tecelli etmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Murat Pehlivan/KREFELD
 

Diğerleri
Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu