Haberler

2013 Renklerine bir bakış

Bu yıl canlı, parlak, neon renkler ön planda. Cıvıl cıvıl rengarenk renklerle hayatınız  anlam bulacak. Renkler ve zevkler tartışılmaz diyerek, bu yılın ana renklerine kısa bir göz atalım isterseniz.

Turuncu En iddialı renk turuncu ve tonları diyebiliriz. Enerjinizi yükselten bu rengi pudra,bej veya yavruağzı gibi hafif renklerle kombinleyebileceğiniz gibi sarı, kahverengi,gri,ten rengi ve beyazla da kullanabilirsiniz.Bu rengin size yakışadığını düşünüyorsanız bu renk aksesuarlardan yararlanabilir ya da kiyafetleriniz de minimal sekilde kullanabilirsiniz.

Yeşil Yeşil denince akla, orman yeşili, limon küfü, mint yesili ve zümrüt yeşili gelir. En gözdesi zümrüt yeşilidir. Her sezon giyilebilir ve her cilt tonuna uyumlu bir renktir. Yeşili, krem, beyaz, pudra, gri, turuncu, mavi ve lacivertle kombinleyebilirisiniz. Kombini en uygunsuz renk ise kırmızıdır.  

Limon Sarısı Bu renk özellikle yanik tenlilere cok yakışır.Her renkle rahatça kombinlenebilen sarıya en yakışan renkse, beyazdı. Ayrıca siyah ve lacivertle de sarının solukluğunu hareketlendirebilir, altın rengi ve kahve tonlarıyla da kullanabilirsiniz.

Kırmızı Kadını seksi ve gözalıcı gösterir ayrıca aşkın rengidir.En iyi renk kombinasyonu siyahtır. Kırmızı ayakkabı, çanta ve aksesuarla da günün her saati ve her ortamda farklı ve dişi görünebilirisniz. Kırmızı kullanmak cesaret ve kendine güven gerektirir. İştah açar, şen ve hayat dolu gösterir. Kırmızıyı krem ve beyazla da kullanabilirsiniz.

Pembe Pozitif duygular uyandırır, sıcak, sevimli gösterir. Beyaz, krem, kahverengi, siyah ve bebe mavisi ile kombinlenebilir.

Mavi Güven duygusunu artırır. Bu rengi yeşil, mor, turkuaz, beyaz, krem, gri, toz pembe ve ten rengi ile kullanabilirsiniz. Bu yil en öne çıkan kobalt mavisi. Kadına sempatiklik katar, güçlü ve emin gösterir. Bej, vizon ve kırık beyaz gibi natürel renklerle kullanabilirsiniz. Ayrıca turkuazı da es geçmeyin derim kombinlerinizde.

Metalik Renkler Metalik denince akla, klasik gümüs ve altın rengi gelir ama metalik rengi kullanmanin en cesur seçimi hologram olanı. Yanardöner kumaşların kullanıldığı kıyafetler sizler için çok iddiali geliyorsa,  aksesuarlarınızda bu rengi kullanabilirsiniz. Ayrıca pastel renklerden de yararlanarak (pembe, lila, mavi) daha farklı bir tarz yaratabilirisniz.

Gri Turuncu, mavi, yeşil, pembe gibi tüm renk tonlarıyla uyum sağlar .Ayrıca siyah,mor,kahve ve sarı renklerle de kombinlenebilir.

Siyah ve beyaz Siyah ve beyaz renkler de, her zaman olduğu gibi bu sezonda da kadınların vazgeçilmez iki ana rengi olarak karşımıza çıkacak.

Dipnot: Hanımlar, neseli günlerinizde turkuaz, romantik günlerinizde uçuk mavi,

hareketli günlerinizde haki, melankolik günleriniz de ise lila ve tonlarını kullanabilirsiniz.

Derleyen: Gönül Gül

Diğerleri
Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu