Haberler

Prof. Dr. Bülent Tıraş kısırlık tedavisinde yeni gelişmeleri anlatacak

Prof. Dr. Bülent Tıraş daha önce Acıbadem Düsseldorf Danışma Ofisi organizasyonuyla Düsseldorf’ta tüp bebek konusunda bilgilendirme toplantısı yapmıştı. 

İSTANBUL– Acıbadem Maslak Hastanesi Tüp Bebek Bölüm Direktörü Prof. Dr. Bülent Tıraş, Frankfurt’ta tüp bebek ve kısırlık tedavilerinde yeni uygulamalar üzerine bir sunum yapacak. 

Frankfurt’ta Radisson Blu Hotel’de Kadın Doğum Uzmanı Dr. İlkay Yılmaz’ın katkılarıyla 9 eylülde düzenlenecek bilgilendirme toplantısında, Prof.Dr Bülent Tıraş tüp bebek tedavisinde ve sağlıklı yumurta elde edilmesinde geliştirilen yeni yöntemleri anlatacak.

10 EYLÜLDE KONSÜLTASYON YAPACAK

Prof.Tıraş, 10 eylülde de Frankfurt’ta kadın doğum uzmanı Dr. İlkay Yılmaz’ın muayenehanesinde konsültasyon yapacak 

Tüb bebek ve kısırlık tedavisiyle ilgili bilgilendirme toplantısı:

TARİH: 09 Eylül 2022 

SAAT: 18:00

ADRES: Radisson Blu Hotel, Meetingroom Atelier

Franklinstrasse 65, 60486 Frankfurt am Main

Konsültasyon

TARİH: 10 Eylül 2022

ADRES: Dr. İlkay YIlmaz

Zeil 77, 60313 Frankfurt am Main

PROF. DR. BÜLENT TIRAŞ KİMDİR?

Prof. Dr. Bülent Tıraş 1984 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.. 1989-1990 yılları arasında Londra ‘University of London, Royal Postgraduate Medical School, Hammersmith Hospital’da Tüp Bebek, Endoskopik Cerrahi, Infertelite ve Mikrocerrahi konularında 1 yıl süre ile eğitim gördü. 1995 yılında İsrail Assaf Harofeh Medical Center’da Tüp Bebek ve Mikroinjeksiyon konularında, 2000 yılında ABD’de The Johns Hopkins University Medical School’da “Üreme endokrinolojisi ve Tüp Bebek” konularında eğitim aldı. Yine 2000 yılında ABD/Chattanooga’da “İleri Endoskopik Cerrahi” eğitimi aldı. 1994 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında Yardımcı Doçent olarak göreve başladı. 1997 yılında doçent, 2003 yılında profesörlüğe atandı. Prof. Dr. M. Bülent Tıraş, halen Acıbadem Maslak Hastanesi Tüp bebek Bölüm Direktörü olarak görev yapmaktadır. Muhabirce/ DÜSSELDORF 

Grafikartplus Ajans

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu