Haberler

Denis Tahirovic sportif direktörlüğe getirildi

(Soldan sağa) Metin Kürekçi, Erol Ayar ve teknik direktör Rene Lewijohann Niederrhein Landesliga`da şampiyonluk mücadelesi veren FSV Duisburg da tecrübeli spor adamı Denis Tahirovic sportif direktörlüğe getirildi.

Sezonun ikinci yarı hazırlıklarına hızlı başlayan FSV Duisburg`da yönetim kurulu yeni yapılanmaya devam ederek eski teknik direktörlerden Denis Tahirowic`in sportif direktörlüğe getirilmesinin ardından 5 yeni futbolcuyla sözleşme imzalandı.

İki sezondur şampiyonluğu final maçlarında kaybeden ve sezonun ilk yarısını lig liderinin ardından 2.olarak tamamlayan FSV Duisburg yönetim kurulu sürpriz bir karar alarak teknik kadroyu güçlendirmek adına tecrübeli spor adamı Denis Tahirovic`e yeni bir görev verdi.

SC Hassel`den transfer edilen futbolculardan Bertram Daniel ve Oğuzhan Can(Solda) Alınan kararları değerlendirmek için FSV Duisburg Başkanı Erol Ayar, Genel Müdür Metin Kürekçi ve hem ligde, hemde kupada önemli başarılara imza atan teknik direktör Rene Lewijohann ile birlikte sezonun ikinci yarısı hazırlıkları üzerine toplantı düzenledi. Toplantı sonrasi transfer edilecek futbolcularla görüşmelerin bitiği; Bora Sezen, Muhammet Demir, Bertram Daniel,Oğuzhan Can ve Adrian Kamerej`in kadroya kazandırıldığı ,sezonun ikinci yarısı hazırlıkları için Antalya`ya gidileceği açıklaması yapıldı.  Hazırlıkların tamamlanmasının ardından dört futbolcunun gönderileceği ve kadronun 20`ye düşürüleceği bilgisi verildi.

HEDEFİMİZ OBERLİGA

(Soldan) Denis Tahirovic ve Erol Ayar Sezonun ilk yarısında oynadığı 18 maçta 41 puan toplayan ve lig lideri 1.FC Kleve`nin ardından ikinci olarak tamamlayan FSV Duisburg`un Başkanı Erol Ayar yeni transferlerin takıma güç katacağını belirterek;”Sezon başında başladığımız yeni yapılanmaya devam ederek bize önemli katkısı olan deneyimli spor adamı Denis Tahirovic`i sportif direktörlüğe getirdik. Genç teknik direktörümüze inanıyor ve güveniyoruz. Bizden bazı bölgeler için takviye istedi, yeni transferleri birlikte belirledik.Sezon sonunda Oberliga`ya çıkmak, işimizi bu kez şansa bırakmayıp şampiyon olmak istiyoruz. Üçü SC Hassel`den olmak üzere beş yeni futbolcu transfer ettik” dedi.

KADROYU 20`YE DÜŞÜRECEĞİZ

Yönetim kurulu Başkanı Erol Ayar ve genel Müdür Metin Kürekçi ile yapılan toplantı sonrası açıklama yapan FSV Duisburg teknik direktörü Rene Lewijohann ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yönetim kurulumuzun ve taraftarlarımızın beklentilerini biliyor, hazırlıklarımı ona göre yapıyorum. Başarılı bir ilk yarı geçirdik. Sezon sonunda şampiyon olabilmemiz için takviyeler gerekiyordu, başkanımız bu eksikleri giderdi. 24 Kişilik kadromuzla çalışmalarımız başladı. Hazırlıklar sonrası kadrodaki  yetersiz olan en az dört futbolcumuzla vedalaşacağız. Takımımla bu sezon şampiyon olmak istiyorum.”

Muhabirce/İbrahim Ergül-DUISBURG

Diğerleri
Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu