Haberler

Dünya Kupası starları da “Melih” dedi

Melih Benderlioglu, Tin Jedvaj ile Bayer Leverkusen oyuncularından Tin Jedvaj dünya kupasına giderken saçlarını Melih’e emanet etti.

Bugüne kadar sahne ve film düyasından starların saçlarını tarayan Melih Benderlioğlu, son olarak dünya kupası starlarının da saçına “makas attı.”

Bayer Leverkusen’liler saçları Melih’e emanet

2015 Almanya Kuaförler Şampiyonu Melih Benderlioğlu kuaförlük kariyerine başlamadan önce epeyce futbol oynamış. Schalke 04 ile antrenmana çıkmış ancak talihsiz bir sakatlık sonucu futbol kariyerini sonladırmak zorunda kalan Benderlioğlu, kuaförlük mesleğini seçmiş.

İşini severek yaptığını ve sürekli kendini geliştirdiğini ifade eden Melih Benderlioğlu, futbolcu olarak değilse de kuaför olarak tekarar sahalara dönmüş. İlk olarak Leverkusen kalecisi Ramazan Özcan’ın saçını kesen, Benderlioğlu birden tüm takımı portföyünde bulmuş.

En son dünya kupasına gitmeden önce Melih’i arayan ve saçlarını ona kestiren Hırvat oyuncu Tin Jedvaj Melih’e formasını hediye etti.

Artık Düsseldorf’ta yaşıyor

Jedav Melih`e formasını hediye etti Melih Benderlioğlu artık sahne starlarının olduğu gibi yeşil sahaların starlarının da tercih ettiği bir usta.

Düsseldorf’ta yaşayan Benderlioğlu, 15 Ağustos’tan itibaren Luisenstrasse’de “Hair Kingdom” kuaför salonunda müşterilerini ağırlayacak. Futbolu çok seven ve gönlünün bir köşesinde hala futbol olan Benderlioğlu, “Bayer Leverkusen’in yanı sıra, Fortuna Düsseldorf’lu oyuncular da saçlarını bana emanet ederlerse çok mutlu olurum” diyor

Hülya Sancak- DÜSSELDORF

 

Diğerleri
Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu