Haberler

Gülşen Würselen Aachen`da sahne aldı

Gülşen Würselen Aachen`da sahne aldı Ünlü sanatçı Gülşen, Würselen`de (Aachen) Golden Event düğün salonunda sahne aldı.

İlk olarak sahneye eşi Ozan Çolakoğlu çıktı. Mixleriyle Gülşen hayranlarını coşturan Çolakoğlu, ilerleyen saatlerde sahneyi Gülşen`e bıraktı.

Şahin Turgut Sabırsızlıkla Gülşen`i bekleyen hayranları Gülşen sahneye çıkınca sahne önüne akın etti. Gülşen, Ozan Çolakoğlu eşliğinde şarkılarını seslendirirken hayranları eski ve yeni şarkılarıyla coştu, Gülşen hayranlarının oluşturduğu büyük bir koro eşliğinde şarkılarını seslendirdi.

 Golden Event salon sahibi Şahin Turgut: “2015 yılından beri konserler düzenliyorum. Amacım insanların bütçesine uygun konserler dzenleyebilmek.  Pek çok sanatçı geldi. bazen zarar bazen kâr olur ama yeter ki gelen misafirlerimiz eğlensin ve memnun olsunlar. Bu kapıdan giren her insan konser olsun düğün olsun benim misafirimdir. Yine de konser düzenlemelerimiz herşeye rağmen devam ediyor. Bu dünyada her insanın huzurlu ve mutlu olmasını dilerim” diye konuştu.

Öfkelenen “Gülşenseverler” şarkıcının bu tavrını kınadı

Gülşen Würselen Aachen`da sahne aldı 1000`i aşkın Gülşen hayranının doldurduğu salonda, hayranlarına muhteşem bir konser veren Gülşen, konser sonrası ise kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı, fotoğraf çektirmedi.

Muhabirce/Yılmaz Adıyaman – Würselen (Aachen)

Diğerleri
Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu