Haberler

Muhammed Silik`in video klibine tam not

Muhammed Silik`in video klibine tam not Muhammed Silik`in video klibine tam not Almanya`nın Duisburg şehrinde yaşayan ve küçük yaşta kemence çalmaya başlayan Muhammed Silik’in, bir süre önce çektiği ilk video klibi “Tonya`dan Ağasar`dan“ müzik severlerden yoğun ilgi görüyor.

Silik`e Yaşar Reis Horon Ekibi eşlik etti Çekimlerini ve yönetmenliğini MK Productions Melih Kahveci’nin yaptığı “Tonya`dan Ağasar`dan“ video klibi, gündüz ve gece planlarından oluşan dış çekimlerle hazırlandı. Klipte Muhammed Silik`e Yaşar Reis Horon Ekibi`nin yanı sıra kemençesiyle Abdullah Akgün, gitarıyla Tolunay Yolsal  eşlik etti.

Yıllardır kemençesiyle Almanya`da Karadeniz müziğine hizmet eden Muhammed Silik, ilk video klibiyle kamera karşısında da oldukça başarılı olduğunu gösterdi.

Muhammed Silik`in video klibine tam not Muhammed Silik`in ilk video klibi olan “Tonya`dan Ağasar`dan`` bayrama yetiştirilerek, müzik sevenlere adeta bir bayram hediyesi oldu. Klibinin yayınlandığını sosyal paylaşım sitesinden duyuran Silik, “Video klibin hazırlanmasında çok emek verildi. Başta MK Production olmak üzere klipte enstrümanlarıyla beni yalnız bırakmayan dostlarıma, horon ekibine, emeği geçen tüm arkadaşlara ve desteğini esirgemeyen müzik severlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Müzik severlerin beğenisine sunuldugu ilk 1 hafta içinde 27 bin tıklanmayı aşan  “Tonya`dan Ağasar`dan“ yaza damgasını vuracak gibi görünüyor.

Muhammed Silik`in Tonya`dan Ağasar`dan klibi

[[{“fid”:”16297″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”},”link_text”:null,”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”}},”attributes”:{“height”:360,”width”:480,”class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Muhabirce/DUISBURG

 

 

 

Diğerleri
Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu