EkonomiHaberlerİş Dünyası

TDU NRW iş dünyasını Düsseldorf’ta buluşturdu

DÜSSELDORF- Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde 34 yılı aşkın bir süredir aralıksız olarak faaliyetlerini sürdüren Türk Alman İşverenler Birliği (TDU NRW) Düsseldorf’ta yaklaşık 100 iş insanının katıdığı bir etkinlik düzenledi. 

Düsseldorf’ta Mediator isimli restoranda bir araya gelen farklı sektörlerden iş insanları karşılıklı görüş alışverişinda bulundular. Toplantıya onur konuğu olarak Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsolosu Ali İhsan İzbul, Düsseldorf Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi İrem Ekmekçi Konuk tecrübeli gazeteci Ali Kırca da katıldı.

TDU NRW ÖNEMLİ BİR İŞLEVİ YERİNE GETİRİYOR
TDU NRW iş dünyasını Düsseldorf’ta buluşturdu
TDU NRW iş dünyasını Düsseldorf’ta buluşturdu

Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsolosu Ali İhsan İzbul davetlilere hitaben yaptığı kısa selamlama  konuşmasında, bölgede başarıyla ticari faaliyetlerde bulunan Türk ve Alman firmalarının yakın iletişimde olmasının önemini vurguladı. Başkonsolos İzbul TDU NRW’nin her iki topluma mensup iş insanlarının yakın iletişim ve diyalog içerisinde olmaları için gerekli girişimleri yıllardır başarıyla yerine getirdiğini ve TDU NRW’nin bu ve buna benzer sayısız girişiminden oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

AVŞAR DADA E-TİCARET VE LOJİSTİK KONUSUNDA BİLGİLENDİRME YAPTI

TDU NRW iş dünyasını Düsseldorf’ta buluşturduDaha sonra katılımcılara e-ticaret ve lojistik alanındaki son gelişmeler ve gelecekte bu alanda karşılaşılabilecek sorunlar hakkında kısa bilgilendirme yapan Avşar Dada, ardından davetlilerin konuyla ilgili sorularını cevapladı.

„TDU NRW 35 YILLIK BİR ÇINAR“
TDU NRW iş dünyasını Düsseldorf’ta buluşturdu
TDU NRW iş dünyasını Düsseldorf’ta buluşturdu

Toplantı sonunda davetlilere teşekkür eden TDU NRW Başkanı Cevdet Koçaş şunları söyledi: „Bu akşam yine oldukça başarılı bir etkinliği geride bıraktık. Bu vesileyle tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz. Bu yıl 9 Kasım 2024 tarihinde TDU NRW 35. yılını üye ve farklı davetlilerin katılımıyla muhteşem ve sürprizlerle dolu bir gala ile kutlayacağız. TDU NRW adeta 35 yıllık bir çınar gibi bu alanda dimdik ayakta ve dinamik bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. TDU NRW’nin bu anlamlı kutlamasında tüm dostlarımızı aramızda görmek istiyoruz. Konuyla ilgili detaylı bilgiyi gala için oluşturulan https://tduwird35.com/ isimli web sitemizde bulabilirsiniz.“ Muhabirce/ TDU NRW Basın- DÜSSELDORF

Grafikartplus Ajans
Başa dön tuşu