HaberlerKültür&Sanat

Faruk K. Almanya‘da

Düsseldorf'ta Jolly Joker organizasyonuyla tek konser

DÜSSELDORF- Faruk K. Almanya’ya geliyor. Yarın Joly Joker organizasyonuyla Düsseldorf‘ta Club Şamdan’da sahne alacak.

Kısa bir sürede organize edilen etkinlikte sahne alacak olan Faruk K. Ramazan öncesinde tekrar Almanya’ya gelip müzikseverlerle birlikte olacağı için cok mutlu olduğunu söyledi.

Şubat’ın ilk haftasında Türkiye’de yaşanan deprem felaketinden dolayı ülkece büyük bir üzüntü yaşandığını ifade eden sanatçı, „Yaraları sarmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz, bu büyük felaket ancak hep beraber ve sürekli destek olarak aşılır“ dedi.

ÇOCUKLARA OYUNCAKLAR YOLLANDI

Faruk K Almanya'da
Faruk K Almanya’da

Faruk. K deprem sonrasında birlikte çalıştığı ana okullarıyla birlikte bir organizasyon yapıp deprem bölgesindeki çocuklara oyuncak yolladıklarını belirterek „Depremden herkes çok etkilendi çocuklar çok daha fazla etkilendi. Onlara biraz olsun yasadıklarını unutturmak için 23 Nisan’da AFAD koordinesiyle depremden etkilen 11 ilde çocuk tiyatrosuyla ücretsiz gösteriler de yapacağız“ dedi.

Söz, müzik, dans, tiyatro gibi müziğin her alanında üreten ve üretmeye devam eden Faruk K. felaket yaşanan anlarda sanatçıların her zaman destek için hazır olduğunu ve elinden geleni yaptığını ifade etti.

ŞARKILARI DİLLERE PELESENK OLDU

Şarkılarıyla danslarıyla 90’lı yıllara damga vuran sanatçının „Honki Ponki“ „Azar azar“  „Bomba“ „Havasızım“ gibi sarkıları da yillarca dillere pelesenk olmuştu. Son yıllarda çıkardığı ve çok beğenilen „Hep Beraber“ „Zengin Kalkışı“ gibi  şarkıların yanı sıra Faruk K. , 70’li yılların Top 10’larında olan „ Sen gidince“,  90’lı yıllara damga vuran bir Aysel Gürel/Onno Tunç eseri olan Sezen Aksu’nun „Hadi Bakalım“ gibi şarkılarını da yeniden düzenleyerek seslendirdi. Muhabirce/ Hülya Sancak- DÜSSELDORF

Grafikartplus Ajans
Başa dön tuşu