DerneklerHaberler

Ordulular Derneği’nde yeni yönetim görev başında

DUİSBURG- Almanya’da 1995 yılında kurulan Yurtdışı Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği, geçen hafta yapılan genel kurulun ardından seçilen yeni yönetimde görev dağılımı belirlendi.

Geçen hafta yapılan genel kurulda seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri, hafta sonu Gelsenkirchen şehrinde ilk toplantısını gerçekleştirdi. Genel kurulda başkanlık görevine seçilen Sefa Yüce başkanlığında toplanan yönetim, yeni dönem için görev dağılımını tamamladı.

KATKI SUNMAK İSTEYEN HERKESE KAPI AÇIK

Ordulular Derneği’nde yeni yönetim görev başında
Başkanlık görevine seçilen Sefa Yüce

Geçmiş dönemlerde de başkanlık görevinde bulunan ve son genel kurulda yeniden başkan seçilen Sefa Yüce ilk yönetim kurulu toplantısında şunları söyledi: “Kıymetli üyelerimizin desteğiyle görevi devraldık. Bıraktığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla çalışmalarımızı, daha bir güçle ve azimle yürüteceğiz. Yeni yönetimizle, hizmet çıtasını daha ileriye taşımaya gayret edeceğiz. Çok donanımlı bir yönetim oluşturduk. Bizimle çalışmak isteyen, bize katkı sunmak isteyen herkese, kapımız sonuna kadar açıktır. Yurtdışında yaşayan başta gençlerimiz olmak üzere, insanımıza yönelik iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz.”

Yurtdışı Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği yeni yönetimi, şu isimlerden oluştu:
Sefa Yüce (başkan), Tuncer Tokat, Muhittin Baldağlı (başkan yardımcıları), Sevilay Derin  (genel sekreter), Yahya Birtek (muhasip), Aydın Özyanız, Necati Tente (dış ilişkiler sorumluları), Necmi Kadıoğlu, Erol Konak (iç hizmetler sorumluları), Yılmaz Ünlü, Ramazan Birtek (halkla ilişkiler), Ömer Sevinç, Birol Apaydın (AR-GE Sorumluları), Yalçın Çakmak (hukuk işleri), Kenan Asma, Fatih Demirbaş (tanıtım ve medya sorumluları), Songül Apaydın, Neşe İnan, Gülşah Yüce (kadın kolları), İsmail İnan (Hollanda temsilcisi), Cahit Akdoğan (Fransa temsilcisi). Kadın kolları üyeleri Songül Apaydın, Neşe İnan, Gülşah Yüce. Muhabirce/T.Elcivan- DUISBURG

Grafikartplus Ajans
Başa dön tuşu