Haberler

Faruk K. Tiffany&Tomato’nun marka yüzü oldu

Faruk K. bir kadın giyim ve aksesuar markası olan Tiffany&Tomato’nun marka yüzü oldu.

Türkiye’de 90’lı yılların ortalarında müzik dünyasında dansları ve şarkılarıyla fırtınalar estiren Faruk.K, yıllar içinde onlarca beste ve şarkıyla pop müziğe damgasını vuran sanatçılar arasında yer aldı.

Sadece sahnede değil arka planda da; klip yönetmenliğinden koreografiye, dizi oyunculuğundan, dans eğitmenliğine kadar pek çok alanda çalışan Faruk K. son yıllarda da yeni çalışmalarıyla ve coverlarıyla müzik listelerini hareketlendirdi. 2020 yılında bir görüntülü konuşma uygulaması olan Azar’a çektiği tanıtım klibiyle 2020’ye damgasını vurdu. Faruk K. yaklaşık 20 sene önce müzik marketleri altüst eden azar azar şarkısını uygulamanın tanıtım klibi için yeniden yorumladı.

Tiffany&Tomato’nun reklam müziğini yaptı

Son olarak ünlü giyim markası Tiffany&Tomato için reklam filmi çeken Faruk K. Tiffany&Tomato’nun kadın giyim ve aksesuar markası olduğnu belirterek, “Ben marka için tanıtım müziği yaptım. Bir kadın markası olmasına rağmen yapılan bir anketle kadınlar beni 90’ların en beğenilen popçusu olarak seçtiği için, şirket marka yüzü de olmamı istedi ve Balat’ta çekimleri gerçekleştirdik” dedi.

Grafikartplus Ajans

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu