Haberler

Sılayolu.com’dan anlamlı kampanya

Almanya’dan yönetilen ve Avrupalı Türklerin yoğun olarak takip ettiği sosyal paylaşım platformu Sılayolu.com, Türkiye’de yaşanan yoğun orman yangınları nedeniyle bir bağış kampanyası düzenledi.

1200 fidan bağışı yapıldı

Sılayolu.com tarafından başlatılan „5 Fidan da Sendik, Geleceğe Nefes Ol” bağış kampanyasına, Avrupalı Türkler bağışlarıyla destek oldu.

Kampanya hakkında Sıla.com Platformu adına Metin Doğan, “değerli takipçilerimiz, geçtiğimiz aylarda ülkemizde yaşanan orman yangınları ile alakalı bir yardım kampanyası başlatmıştık.

Kampanyamız süresince siz değerli takipçilerimizden, 1200 fidan bağışı yapılmıştır. Sılayolu.com ekibi olarak yapılan bağışlarınızı ekte görüldüğü gibi, ilgili kuruma gönderdik. Kampanyaya duyarlılık gösteren tüm üyelerimize, sonsuz şükranlarımızı iletiyor saygılar sunuyoruz. Allah yapmış olduğunuz yardımlarınızı kabul etsin. YKB. Metin DOĞAN“ şeklinde bilgi paylaşımında bulundu.

Silayolu.com Platformu tarafından düzenlenen bağış kampanyasıyla toplanan bağışlar, T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı’nın söz konusu bağış kampanyası hesabına gönderildi. Gönderilen 1200 Euro dekontu ise, takipçilerle paylaşıldı. Muhabirce/DUISBURG

 

 

Grafikartplus Ajans

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu