Haberler

T.C. Köln Başkonsolosu Turhan Kaya’dan DM Logistik’e ziyaret

Türkiye Cumhuriyeti Köln Başkonsolosu Turhan Kaya, Logistik sektöründe Almanya’nın önde gelen firmalarından DM Logistik firmasını ziyaret etti.

DM Logistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçın’ı çok sayıda çalışanıyla birlikte  yaptıkları başarılı  çalışmalardan ötürü kutlayan T.C Köln Başkonsolosu Turhan Kaya, “Gördüğüm kadarıyla genç ve dinamik personelinizle birlikte şirketinizi büyütmüşsünüz. Sizler gibi bir çok Türkiye kökenli iş adamının,  Almanya ekonomisine olan katkısını görmek ve başarılarına bire bir şahit olmak bizlere gerçekten gurur vermektedir. Şahsımda sizleri tebrik eder ve aynı zamanda mesleki eğitim konusunda da gençlerimize yeni kapılarak açarak onların geleceğe daha sağlam adım atmalarına olanak sağlayacağınıza inandığımı belirtmek isterim” dedi.

Köln Başkonsolosu Turhan Kaya’nın ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren DM Logistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçın, “Ziyaretinizle başta şahsım ve arkadaşlarımızı onurladırdığınızdan ötürü size sonsuz teşekkürlerimi sunarım”  dedi.

DM Logistik hakkında da bilgiler veren Yalçın, “2008 yılından buyana sektörde faaliyet gösteriyoruz. Ben ve beraberimde 2 personelimiz ve 1 aracımızla kurduğumuz şirketimiz, şükürler olsun 1300 çalışanımız  ve binin üzerinde aracımızla E-Ticaret şirketlerinin paket dağıtımını yapmaktayız. 2021 yılı itibariyle ilk olarak   Bochum şehri ile başladığımız dağıtım ağını genişleterek başta Düsseldorf olmak üzere, Dortmund, Berlin, Dresden, Frankfurt, Duisburg, Essen ve Köln şehirlerinin de içinde bulunduğu toplam 19 şehirde  bölge dağıtımını üstlenerek sektörün öncü firması haline geldik” dedi. Muhabirce/İsa Aksoylu – KÖLN

Grafikartplus Ajans

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu