Haberler

Umut Yolu 20 yıldır kanser hastası çocuklara destek oluyor

Oberhausen kentinde kanserli çocuklar ve ailelerine destekle amaçlı faalyietlerde bulunan Umut Yolu Derneği (UYD), kuruluşunun yirminci yılında kendilerine destek olan sponsorlara ve medya mensuplarına plaket verdi.  

Kanser hastası çocuklara ve ailelerine destek amacıyla kurucu başkan Aynur Çelikdöven tarafından 2001 yılında Oberhausen kentinde kurulan Umut Yolu Derneği (UYD), kuruluşunun yirminci yılını kutlama amacıyla planladığı geniş katılımlı etkinliği Kovid 19 salgını nedeniyle iptal etmek zorunda kaldı.

Bunun üzerine dernek yönetimi derneklerine ait “Melekler Bahçesi”nde bir etkinlik düzenleyerek, derneğe katkı sunan sponsorlara ve medya mensuplarına birer teşekkür plaketi takdim etti.  Etkinliğe, Oberhausen Belediye Başkanı Klaus-Dieter Bross, derneğin faaliyetlerine destek veren sponsorlar ve medya mensupları katıldı.

20’İNCİ YILIMIZI KALABALIKLARLA KUTLAMAK İSTEDİK AMA OLMADI

Etkinlikte davetlilere hitaben bir konuşma yapan Umut Yolu Derneği Başkanı Aynur Çelikdöven, “Derneğimiz, 20’inci yılını doldurdu. Yönetim kurulu olarak bizler, üyelerimize, gönüllülerimize, sponsorlarımıza ve medya mensubu arkadaşlarımıza teşekkür amaçlı büyük bir salon etkinliği planlamıştık. Ancak Covid-19 salgını nedeniyle etkinlik planımızı önce ertelemek, sonra da salon bölümünü iptal etmek zorunda kaldık. Sponsorlarımız olmadan faaliyet yapmamız zor. Bizlere her daim destek veren kıymetli sponsor şirket yöneticilerimize ve medya çalışmalarıyla derneğimizin tanıtımına katkı sunan medya mensuplarına, teşekkür edebilmek için bu plaket taktim etkinliğini düzenledik. Böyle de olsa, bir arada olabildiğimiz için sevinçliyiz” diyerek dernekte görev yapan yöneticilere, üyelere. sponsorlara ve Oberhausen Belediye Başkanı Klaus-Dieter Bross’e teşekkür ederek plaketlerini takdim etti. Muhabirce/ OBERHAUSEN

Grafikartplus Ajans

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu