Haberler

Türkgücü, ilk maçında destek bekliyor

Almanya Kupası’nda ilk maçına çıkmaya hazırlanan Türkgücü Münih (TGM), taraftarının desteğini arkasına almak istiyor

Almanya 3.Ligi’nde mücadele eden Türkgücü Münih, pazar günü ilk kez Almanya Kupası (DFB-POKAL) maçına çıkmaya hazırlanıyor. Bundesliga ekibi FC Union Berlin’e karşı oynayacak olan Türkgücü Münih, Türk taraftarının desteğini bekliyor.

Almanya 3.Ligi ekiplerinden Türkgücü Münih, 2021/2022 futbol sezonunun ilk resmi maçı olan Almanya Kupası 1. Tur müsabakası için, 8 Ağustos 2021 tarihinde FC Union Berlin ile karşı karşıya gelecek. Türkgücü Münih, ayrıca Almanya Kupası’nda ilk maçına çıkmış olacak.

TGM ile FC Union Berlin arasında tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan müsabaka, Türkgücü Münih’in sahası Grünwalder Stadyumu’nda saat 15:30’de başlayacak. Sınırlı da olsa seyircilerin tribünden izleyebileceği karşılaşma için Münih Türkgücü Kulübü, uzun bir aradan sonra ilk seyircili maçında, taraftarın desteğini almak için gayret gösteriyor.

8 Ağustos 2021 tarihinde oynanacak Türkgücü- FC Union Berlin Almanya Kupası 1.Tur maçı için ev sahibi ekip Türkgücü Münih, kulübün resmi sayfası üzerinden tanıtımlara ağırlık verdi. Söz konusu karşılaşmayı stadyumdan izlemek isteyen taraftarlar, kulübün www.ticket.turkgucu.de adresinden bilet temin edebilirler.

Muhabirce/DÜSSELDORF

Grafikartplus Ajans

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu