Haberler

Güne Bakış

▶EURO 2020 şampiyonu İtalya – Wembley’deki dev finalin normal ve uzatma dakikaları 1-1’lik beraberlikle tamamlandı. Penaltı atışları sonucunda İngiltere’yi 3-2 mağlup eden İtalya, tarihi bir şampiyonluk elde etti.

▶Srebrenitsa Katliamı’nın 26’ncı yıldönümü: Kurbanlar için anma töreni – İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra Avrupa’daki tek soykırım olarak kabul edilen Srebrenitsa Katliamı’nın kurbanları katliamın 26. yıldönümünde de törenlerle anıldı. BM ve AB’den kurbanların unutulmayacağı mesajları verildi.

▶Dışişleri Bakanlığı’ndan Türk azınlığının haklarını tanıması için Yunanistan’a çağrı – Dışişleri bakanlığı, Batı Trakya Türk azınlığının, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi tarafından tanınan haklarını teslim etmesi için Yunanistan’a çağrıda bulundu.

▶Teletabiler de Covid-19 aşısı oldu – Dünyaca ünlü İngiliz çocuk dizisi Teletabiler’in 4 kahramanının Covid-19’a karşı ‘aşılandığı’ açıklandı. Haber, fenomen çocuk dizisinin resmi Twitter hesabından duyuruldu. aşı karşıtları Tinki Vinki’yi hedef aldı.

▶Filistin’in, İsrail’le barış görüşmeleri için harekete geçtiği iddia edildi – İsrail’de bir televizyon kanalı, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın, 7 yıldan bu yana ara verilen Filistin-İsrail barış görüşmelerinin yeniden başlaması için ABD yönetiminden bazı taleplerde bulunmayı planladığını öne sürdü.

▶Copa America’da zafer Arjantin’in: Messi ilk büyük uluslararası kupasını kazandı

Muhabirce/DÜSSELDORF

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu