Haberler

Türkgücü Münih`te nihayet yüzler güldü

Geçen aralık ayının son haftasında Kulüp Başkanı Hasan Kıvran`ın kulübü bırakacağı yönündeki haberlerle çok zor iki hafta geçiren Bundesliga 3. Lig ekiplerinden Türkgücü Münih (Türkgücü München- TGM), yönetim kurulu ile cumartesi yapılan toplantıda başkan Kıvran`ın kulübü bırakmama kararı aldığı açıklandı.

Başkan Kıvran’ın bu kararı Türkgücü Münih camiasında sevinçle karşılanırken, taraftarların da yüzünü güldürdü.

Almanya`nın Münih kentinde 1975 yılında Türkler tarafından kurulan ve geçen sezon 3.lige yükselerek bu sezon Almanya 3.Ligi`nde mücadele eden Türkgücü Münih’te, yüzler yeniden gülmeye başladı.

2016 yılından beri Türkgücü Münih (TGM) Kulübü`nün başkanlığını yürüten ve Türkgücü Münih Futbol Kulübü Şirketi’nin hisselerinin % 89`una sahip olan Hasan Kıvran`ın iki hafta önce kulübü bırakacağı ve sponsor desteğini de geri çekeceği yönündeki haberler spor camiasında soğuk duş etkisi yaratmış medyada da geniş yer bulmuştu. Söz konusu gelişme nedeniyle kulübün ekonomik olarak dar boğaza gireceği ihtimali, hem kulüp içinde hem de Türkgücü Münih’e gönül veren taraftarlarda büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

KIVRAN KULÜBÜ ORTADA BIRAKMADI

Cumartesi günü yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Türkgücü Münih Kulübü başkanı Hasan Kıvran`ın, yoğun istişarelerin ardından kulüpten ayrılma kararını revize ettiği ve görevine devam edeceği belirtildi. Karar Türkgücü Münih kulüp ana sayfasında “İyi Haber” başlığıyla duyuruldu. Haberde, Hasan Kıvran’ın “Kulüp yönetimi, taraftarın yoğun desteği ve altyapı çalışmalarındaki ilerlemeler kararımı yeniden gözden geçirmemde etken oldu. Benim bu kulübe olan hayranlığım ve sevgim tartışılmaz” sözlerine yer verildi. Bu kararla Hasan Kıvran, Türkgücü Münih Futbol Kulübü Şirketi’nin hisse sahibi ve Türkgücü Münih Kulüp Başkanı olarak görevini sürdürecek.

ÖNCELİĞİMİZ HASAN KIVRAN İLE YOLA DEVAM ETMEKTİ

Türkgücü Münih Futbol Kulübü Şirketi Genel Müdürü Max Kothny de, 23 Aralık’ta Hasan Kıvran’ın ayrılma kararı ile çok yoğun mesai harcandığını, kulüple ilgilenen diğer sponsorlar ve Hasan Kıvran ile görüşmelerin yoğun bir şekilde sürüdüldüğünü ifade etti. Kendisinin ve kulübün önceliğinin Kıvran ile birlikte çalışmaya devam etmek olduğunu belirten Kothny “Profesyonel futbolun yolunu kulübe Hasan Kıvran açtı. Kendisinin kulüple yola devam etme ve desteğini sürdürme kararından çok memnunum. Konuşmalarda kulübe olan gönül bağlılığı açıkça ortadaydı” dedi.

Corona krizini atlatabilmek için yoğun çalışılması gerektiğini ifade eden Kothny taraftarların desteğinden de övgüyle söz ederek “Taraftarlar son haftalarda bize hep umut ışığı oldular. Bu destek hep böyle sürsün istiyoruz. Ayrıca Münih Belediye’sinin uygun antrenman sahası isteğimize olumlu yaklaşımı da Türkgücü Münih’in önümüzdeki yıllarda da başarıyla yoluna devam edeceği yolundaki umudumu güçlendiriyor” dedi.

TÜRKGÜCÜ LİDERE KARŞI

Almanya 3.Ligi`nin 18`inci hafta maçında pazartesi günü (bu akşam) Türkgücü Münih Olimpiyat Stadyumu`nda, 35 puanla lig lideri olan Dinamo Dresden`i konuk edecek. Türkgücü Münih, bir maç eksiği ile 24 puanla tabelanın sekizinci sırasında bulunuyor.

TÜRKGÜCÜ MÜNİH’E DESTEK OLABİLİRSİNİZ

Türkgücü Münih Fanclub yöneticisi Alexander Engelfried, geçen hafta yaptığımız canlı yayında taraftarlara kulübe desteklerinden dolayı teşekkür etti. Bilet satın alma, fanshop’tan kulüp ürünlerini satın almanın yanısıra ceşitli değerde sponsor paketleriyle de kulübe destek olunabileceğini ifade eden Engelfried, her türlü katkının kulüp içın cok değerli olduğunu ifade etti.

SPONSORLUK İÇİN İLETİŞİM

Türkgücü Münih ile ilgili geniş bilgiyi https://turkgucu.de/de/Startseite.htm sayfasından edinebilirsiniz.

Kulüp sayfasında Partner kategorisinde kulüple ilgili sayısal bilgilere ve sponsorluk detaylarına ulaşabilir [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz

Sponsorluk paketleriyle ilgili https://all-about-sports.de/turkgucu/ bağlantısından bilgi edinebilir/başvurabilirsiniz

Türkgücü Münih ile ilgili güncel gelişmeleri  sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz  

instagram https://www.instagram.com/turkgucu_munchen/

twitter https://twitter.com/turkgucumunchen

facebook https://www.facebook.com/Turkgucu.Munchen/  

muhabirce/Hülya Sancak- DÜSSELDORF

Grafikartplus Ajans

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu