Haberler

Yasin Obuz‘dan örnek davranış

Yasin Obuz‘dan örnek davranış Önce Masterchef ardından Survivor yarışmaları ile tanınan Yasin Obuz doğum gününde bir sosyal yardım projesi başlattı.

En son çıkardığı Âlâ isimli rap parçasıyla gündeme gelen, ve son günlerde beyaz perde ile ilgili projeler üzerinde çalışan Yasin Obuz bağış çağrısını sosyal medya hesabından duyurdu.

Instagram hesabından yaptığı sosyal bağış kampanyası ile örnek bir davranış sergileyen Obuz,

doğum günü hediyesi kabul etmeyeceğini belirterek, kendisine hediye vermek isteyenleri Koruncuk Vakfı’na bağış yapmaya davet etti.

Bağış kampanyasını Instagram hesabından “Yeni yaşıma girerken faydalı bir şeylere vesile olmak istedim. Ailem, arkadaşlarım, marka ekipleri, fanlarım ve takip eden, seven, hediye göndermek isteyen herkese bu doğum günümde hediye kabul etmediğimi buradan söylemek isterim. Yeni yaşımda beni gerçekten mutlu etmek isterseniz Koruncuk Vakfı ile başlattığımız kampanyamıza siz de destek olabilirsiniz. Az çok kalbinizden ne koparsa benim için en güzel doğum günü hediyesi bu olacak. Toplayabildiğimiz yardımın tümü, korunma ihtiyacındaki çocuklarımızın temel ihtiyaçlarının karşılanması ve nitelikli eğitime erişmesi için kullanılacak. Çok heyecanlı ve çok mutluyum” mesajıyla duyuran Yasın Obuz’a övgü yağdı.

KAMPANYA BAĞIŞ BAĞLANTISI

Koruncuk Vakfı’na doğrudan yapılan bağışlar doğum günü kampanyasının adı ile gideceği için kolayca takip edilebilecek. Yapılacak bağışların alt ya da üst bir limiti bulunmuyor.

Biz de muhabirce olarak Yasin Obuz’u bu örnek davranışından dolayı kutluyoruz. Çocuklara yardım vakfı Koruncuk Vakfı’na yardım için bu linki kullanabilirsiniz.

iyilikpaylas.org/kampanya/yasin-obuz-dogum-gununu-koruncuk-vakfi-icin-bagisliyor

Muhabirce/ Ahmet Elcivan- İSTANBUL

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu