Haberler

Düsseldorf, Reynmen`i bekliyor

Sosyal medya paylaşımlarıyla ünlenen ve kısa zamanda gençlerin sevgilisi olan Reynmen (Yusuf Aktaş) Almanya`nın Düsseldorf kentinde arabalı açık hava sinemasında hayranlarıyla buluşacak.

Youtube`ta paylaştığı videolarla tanınmaya başlayan, Leila, Aykız, Kaçamak (ft. Ufo361), Ela gibi şarkıları gençlerin dilinden düşmeyen Yusuf Aktaş- Reynmen 10 Temmuz 2020 tarihinde Düsseldorf arabalı açık hava sinemasında bir konser vermeye hazırlanıyor.

Kokpit, Startist, K&K Event organizasyonuyla Almanya’ya gelecek olan Reynmen yayınladığı video mesajıyla da hayranlarına artık Almanya’ya gelmek için sabırsızlandığının müjdesini verdi, Reymen’in daha önce planlanan Almanya konserleri Koronavirüs engeline takılmıştı.

ARABALI AÇIK HAVA SİNEMASINDA BİR İLK

Türkiye`den ilk kez bir sanatçının sahne alacağı 10 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşecek olan arabalı açık hava konserinin ana sponsoru ünlü lüks saat mağazası Cologne Watch.

Düsseldorf’ta Drive and Park açık araç otoparkını işleten ve aynı zamanda eğlence ve düğün salonu sahibi Cihan Geyik Almanya`da yaşayan Türk müzikseverlere korona salgını sonrası bir müzik keyfi yaşatmak istediklerini, daha önce yabancı sanatçılarla yaptıkları konserlere yoğun ilgi olduğunu belirterek bir de Türk sanatçıyla bir konser düzenlemek istediklerini anlattı.

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle evlerine kapanmak zorunda kalan Avrupalı Türklerin, 10 Temmuz`da gerçekleştirilecek olan Reynmen konserine akın etmesi bekleniyor. Reynmen konseri için biletler eventim ve gecetix üzerinden temin edilebiliyor.

Yaklaşık 1000 araç kapasiteli konser alanına koronavirüs önlemleri çerçevesinde 500 araç alınacak. Biletlerin yüzde 80’e yakını satılmış durumda.

AÇIK HAVA SİNEMAMIZDA BİR TÜRK SANATÇI DA KONSER VERSİN İSTEDİK

K&K Event yöneticisi ve Drive Park Autokino işletmecisi Cihan Geyik konserle ilgili olarak, “Düğün salonlarımız var, ama Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hiçbir etkinlik yapamıyoruz. Kokpit ve Startist şirketleriyle görüşerek, Düsseldorf`ta müzikseverlere böyle bir konser düzenlemek istedik. Drive and Park alanı, Düsseldorf havalimanını kullananların araçlarını park ettikleri bir açık otopark. Koronavirüsten dolayı uçuşlar yapılamadığı için alanı bu şekilde değerlendirmek istedik ve dev bir sahne kurduk. Araçlarıyla alana gelenler bu dev sahnede araçlarının içinde Reynmen’i keyfle dinleyebilecekler. Burada yaşayan vatandaşlar açısından böyle bir konser aynı zamanda bir ilk. Konsere geleceklerin eğlenip stres atacaklarına inanıyorum” dedi.

YALÇIN: GENÇLERE DESTEĞİMİZ OLSUN

Düsseldorf’ta Reynmen (Yusuf Aktaş) konserinin ana sponsorluğunu yapan Cologne Watch Saat Mağazası sahibi Sadullah Yalçın da gençlerin çalışmalarını desteklemek istediklerini belirterek “Reynmen`i daha çok gençlerin izlediğini biliyoruz. Almanya’da da rap müzik yapan gençler var, bize uğruyorlar, bu tür müzik yapanlar için saat önemli bir aksesuar, beğendikleri arzu ettikleri saatleri alıyorlar. Türkiye’de çok sevilen Reynmen’in geleceğini duyunca bizim de Almanya`da Türk rapinin dinlenmesine, gençlere bir katkımız olsun istedik. Ben de, konser gecesini merakla bekliyorum“ dedi.

ÇEKİLİŞE KATIL BİLET KAZAN

Drive Park Autokino Düsseldorf`ta gerçekleşecek Reynmen (Yusuf Aktaş) konserinin giriş biletleri 82 Euro`dan başlıyor. İnternette eventim, gecetix ve www.autokino-dus.de üzerinden bilet temin edilebileceği gibi, Muhabirce instagram sayfasında çekilişe katılarak bilet sahibi olabilirsiniz. Instagramda @muhabirce sayfasında çekiliş koşulları detaylı olarak anlatılıyor. Muhabirce/Ahmet Elcivan- KÖLN

REYNMEN LIVE

Datum: 10.07.2020

Drive and Park Autokino DUS

Heltorferstr.5 / 40472 Düsseldorf

Einlass: 19:30 Uhr

Beginn: 22:00 Uhr

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu