Haberler

Koronavirüs salgını modüler çelik yapı evlere talebi arttırdı

M.Bülent Aydın: "Koronavirüs salgını modüler çelik yapı evlere talebi arttırdı" Koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla şehirde apartmanlarından evlerinden uzun süre çıkamayan insanların, doğal ortamda, doğayla iç içe yaşamak için modüler çelik yapı evlere ilgisi arttı.  

İstanbul’da modüler çelik yapı üreten “MODUL-US”un kurucu ortağı mimar Mustafa Bülent Aydın “Türkiye’de uzun süredir ilgi gören modüler çelik yapı, koronavirüs salgını sonrası müstakil yaşam talebinin artması ve hızlı bir şekilde ev sahibi olmak isteğinden dolayı daha fazla talep almaya başladı.

Türkiye’nin özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarında tatil yörelerinde, Karadeniz’in yüksek yaylalarında küçük modüler evler için, İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin de merkeze uzak müstakil yaşam alanı olarak tercih edilen bölgelerinde çelik yapıya önemli talepler geliyor” dedi. 

Koronavirüs salgını modüler çelik yapı evlere talebi arttırdı MODUL-US’un inşaat yapmayı dört duvar inşa etmek olarak görmeyen sosyolojik ve psikolojik hizmetleri de içermesi gerektiğini düşünerek, artan ihtiyaç ve beklentilere işlevsel ve estetik tasarım anlayışıyla pratik, ideal çözüm bulduğunu ifade eden Aydın, “MODUL-US tüm detayları titizlikle çözümlenerek fabrikada üretilen tamamen kişiye özel modüllerin, şantiyede bir araya gelmesiyle oluşur” diyor.

Örnek olarak 45 günde anahtar teslim imalat, 1 günde kurulum yapılan 52 m² MODUL-US evin maliyeti 150.000 TL civarında.

Mimar Mustafa Bülent Aydın, modüler çelik yapı evler için www.modul-us.com.tr web sayfasından ayrıntılı bilgi alınabileceğini kaydetti.

Muhabirce/Ercüment Aydın- İSTANBUL

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu