Haberler

Serhat Devran yeni çalışmalarıyla bomba gibi geliyor

Sözü müziği kendisine ait “Yeşil Işık” isimli ilk profesyonel çalışmasını geçen yıl nisan ayında çıkaran Serhat Devran ardından 2. teklisi “Ben geldim” ile hayranlarıyla buluşmuştu.

Devran 2020 de yepyeni çalışmaları ve projeleriyle müzik piyasasına yeni bir soluk getirmek istiyor. “Sırada 3.tekli çalışmam ve akustik çalışmalarım var. Cover şarkılar söylemeyi seviyorum ama sözü müziği kendime ait parçaları seslendirmeyi daha çok seviyorum” diyen Serhat Devran, “Kalbin kaderin olsun” isimli teklinin pek yakında müzikseverlerle buluşacağını belirtiyor.

MÜZİĞE İLGİ İLKOKULDA BAŞLADI

26 yaşındaki Çorlulu sanatçı, müzikle ilgili hayatındaki dönüm noktasının, ilkokul 2.sınıfta öğrencilerini derse motive etmek isteyen sınıf öğretmeninin her öğrenciye bir şarkı söyletmesiyle başladığını söylüyor. Sıra kendisine gelen Devran, öğretmeni tarafından farkedildiğini ve bunun kendisi için teşvik edici bir adım olduğunu belirtiyor.

Şarkılarını yaşanmış hikayeler üzerine yazan sanatçı, bunun da herkesin şarkılarda kendinden birşeyler bulmasına neden olduğunu ifade ediyor: “Ben şarkılarımı yazarken şarkı yazma düşüncesine girerek yazmıyorum, birikmiş özlemlerin, sevginin duyguların üzerine yazıyorum.”

GÜZEL BİR EKİPLE ÇALIŞIYORUM

Albüm satışlarının yeterli olmadığı, belli bir kalite standartı olmadığı için müzik piyasasının hergeçen gün daha da sıkıntıya girdiğini ve bundan memnun olmadığını belirten Serhat Devran, “Açıkcası ortada bir iyi ürün var bir de kötü ürün. Fakat bunu ikisinin ayrımını ancak yaptığını iyi bir PR çalışmasıyla ortaya koyabilirsiniz. PR çalışmasında sıkıntı olursa emeğinize yazık olur. Ancak çok güzel bir ekiple çalışıyorum menajerim Nahide Doğan’dan başlayarak aranjelerimi yapan sevgili dostum Burakcan Güneren ve sahnede bana eşlik eden yol arkadaşlarımla pek çok şeyin üstesinden geliyoruz, yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz” diyor.

“3.SINGLE YOLDA”

Türkiye’de albüm piyasasının çok çabuk tüketen bir dinleyici kitlesi olduğunu ifade eden Devran, “Maalesef ki şuan için bir albüm düşünmüyorum, ama ilerleyen zamanlarda bazi projelerimiz var.  Ben bir süre tekli çalışmalarla ilerlemek istiyorum. İlk iki çalışmamızdan çok olumlu dönüşler aldık, üçüncü teklimizKalbin kaderin olsun”un da dinleyenler tarafından sevileceğini düşünüyorum” sözleriyle yeni çalışmanın pek yakında dinleyici ile buluşacaği müjdesini veriyor.

Serhat Devran, Avrupa’dan gelecek olan konser tekliflerine de açık olduğunu, tüm dünyayı kasıp kavuran bu sıkıntılı günlerden sonra bir Avrupa turnesi için “neden olmasın” diyor. Sanatçıya instagram hesabı @serhatdevranonline ve [email protected]’dan ulaşılabiliyor. Muhabirce/İSTANBUL

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu