Haberler

Abdullah Kodaman`ın acı günü

Abdullah Kodaman`ın acı günü Merkezi Almanya`nın Köln kentinde bulunan İslam Tolumu Milli Görüş`ün (IGMG) Ruhr Bölge başkanı Abdullah Kodaman`ın amcasının oğlu Erol Kodaman, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Hamm şehrinde yaşayan Erol Kodaman`ın koronavirüse yakalanması ve tedavi süresinin üzerinden henüz on gün bile geçmediği öğrenildi. Çevresinde oldukça sevilen Erol Kodaman’ın, önceki gün Münster şehrinde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ölümüyle kendisini tanıyanları adeta yasa boğan Erol Kodaman ile 2018 yılında birlikte hacca giden Erol Yukarıbaş, “Erol ağabeyin vefatını öğrendiğimde şok oldum ve büyük bir üzüntü duydum. Kendisi benim hac arkadaşımdı, çok yakın dostuluğumuz oldu. Hac vazifesi sırasında Nur Dağı`na birlikle koşarak çıktık, an geldi bir birimize sarılıp ağlamıştık. Allah mekanını cennet eylesin. Başta Abdullah Kodaman hocam olmak üzere, diğer aile fertlerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum“ sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Erol Kodaman’a Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Muhabirce/HAMM

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu