Haberler

Kult Festival kapılarını Oberhausen`da ziyaretçilerine açtı

Festivalin ilk konuk sanatçısı Çağla idi İdo Tatlıses Kult Festival 2019, Oberhausen Centro’da kapılarını ziyaretçilere açtı. 11-20 Ekim tarihleri arasında  düzenlenen festivalde yeme-içeme standlarının yanısıra alışveriş standları ve çocuk oyun alanları da yer alıyor.

“Birlikte güçlüyüz” ve “Gidemedim diyen kalmasın” sloganlarıyla yola çıkan organizasyon ekibi,  ziyaretçilerin eğlenebilmesi için her ayrıntıyı düşünmüş.

Birbirinden ünlü Alman ve Türk sanatçıların sahne alacağı festivale ilgi  yoğun oldu. İlk gün sabah saatlerinde kapılarını ziyaretcilere açan Kurt Event`in düzenlediği festivalin giriş fiyatları herkesi şaşırttı. Giriş ücretleri saat 18`e kadar sadece 3 Euro. 18’den sonra ise 5 Euro. Birbirinden ünlü sanatçıları dinlemek isteyenler Oberhausen Centro’da açık alanda kurulan Kult Festivali kaçırmasın.

DJ CUMHUR İZLYENLERİ COŞTURDU

DJ Cumhur Hamarat Kult Festival 2019, Oberhausen Centro`da ilk olarak Çağla sahne aldı Festivalde konser öncesi sahne alan sevilen DJ Cumhur Hamarat müzikseverleri coşturdu. Kurt Event`in düzenlediği Kult Festivalin ilk konuk santçısı Cuma günü sahne alan Çağla oldu.

ÇAĞLA İLK KEZ ALMANYA’DA

Çağla kendi şarkısı olan Saz mı Caz mı, Ara Beni ve Söyle Arkadaşım’ın yanı sıra Öpücem gibi sevilen şarkıları da yorumladı. Güzel sanatçı sergilediği müthiş performansa dansını da ekleyince tüm müzikseverlerden bol alkış aldı. Almanya`ya ilk kez geldiğini ve mükemmel ağırlandığını dile getiren Çağla kötü hava şartlarına rağmen kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek sahneyi İdo Tatlıses`e bıraktı.

İDO HAYRANLARI HASRET GİDERDİ

İdo Tatlıses Akşam saatlerinde sahneye alkışlarla çıkan İdo Tatlıses`e hayranları yoğun ilgi gösterdi. İdo’nun Bileklerime kadar acıyor, Olmadı, Sen gibi sevilen şarkılarına alanı dolduran büyük bir kitle eşlik etti. Yeni şarkısı Olmadı ile büyük beğeni toplayan Ido`ya hayranları büyük bir koro şeklinde eşlik etti. Telefonların ışığını açan ve şarkılara eşlik eden müzikseverler İdo ile mükemmel bir konser keyfi yaşadı. Büyük sevgi gösterisi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Tatlıses herkese teşekkür ederek alandan ayrıldı.

Kult Festival ile ilgili ayrıntılı bilgi  Facebook sayfasından alınabilir: https://www.facebook.com/events/418090828824538/

Muhabirce/Ahmet Elcivan- OBERHAUSEN

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu