Haberler

Eğitime katkı gecesi için kolları sıvadılar

TAYSD 14. Eğitime Katkı Gecesi Eğitime katkı gecesi için kolları sıvadılar Gelsenkirchen kentinde bulunan ve yardım faaliyetleri ile tanınan Türk Alman Yardım Sevenler Derneği (TAYSD), 25 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştireceği „14.Eğitime Katkı Gecesi“ için harıl harıl çalışmaya devam ediyor.

Türk Alman Yardım Sevenler Derneği (TAYSD) dün aksam düzenlediği bir toplantıyla, 25 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştireceği 14.Eğitime Katkı Gecesi’nin tanıtımını yaptı. Dernek lokalinde yapılan toplantıya derneğe katkı sunan sponsorlar, bazı dernek üyeleri, derneğin yönetim kurulu üyeleri ve bazı basın mensupları katıldı.

TAYSD 14. Eğitime Katkı Gecesi Etkinlikle ilgili bi rkonuşma yapan Türk Alman Yardım Sevenler Derneği (TAYSD) başkanı Necmiye Öztürk, “Bir araya gelerek, hem yapmayı planladığımız gecemizin hazırlıklarını gözden geçirmek istedik, beraberinde derneğimize sürekli destekleri olan dostlarla bir tanışma kaynaşma sohbeti yapmak istedik. Bizleri kırmayıp gelen tüm misafirlere teşekkür ederiz” dedi. Toplantıya katılan misafirlerin kendilerini tanıtmasının ardından, Türk Alman Yardım Sevenler Derneği`nin 14. Eğitime katkı gecesinin detayları konuşuldu.

GECEDE SÜRPRİZ İSİMLER SAHNE ALACAK

Ulrichstr 2, 45891 Gelsenkirchen adresinde bulunan Güneş Düğün Salonu`nda gerçekleştirilecek eğitime katkı gecesinde, Türk Halk müziğinin sevilen sesi Nahide Saygın Akkal, Semiha Yankı sevilen müziklerini davetliler için seslendirecek. Sunuculuğunu Asena`nın yapacağı etkinliğe, Türkiye`nin Elmas çocuğu olarak tanınan Ersin Faikzade de davetli olarak katılacak. Tombala çekilişlerinin yapılacağı gecede, farklı folklor grupları gösteri yapacak.

GECE İÇİN BİLET ALARAK EĞİTİME KATKI SUNABİLİRLER

TAYSD 14. Eğitime Katkı Gecesi Eğitime katkıgecesiyle ilgili muhabirce`ye bilgi veren Türk Alman Yardım Sevenler Derneği (TAYSD) başkanı Necmiye Öztürk, „Kuruluşumuzdan beri yardıma muhtaç insanlara destek vermeye gayret ettik. Bunun yanı sıra, Türkiye`de görenim gören 15 öğrenciye burs desteği veriyoruz. Yaptığımız gecelerden elde ettiğimiz gelirlerle, burs verdiğimiz öğrencilere maddi kaynak sağlıyoruz. 25 Ekim`de gerçekleştireceğimiz gecemizi de, ayni amaçla düzenliyoruz. Duyarlı vatandaşlarımız, alacakları biletlerle hem gecemizde eğlenecek, hem de eğitim gören öğrencilerimize katkı sunmuş olacaklar. Müsait olabilecek tüm yardım sevenleri, gecemize katılmaya davet ediyoruz. Derneğe destek olan sponsorlarımıza, basın mensuplarına ve tüm üye arkadaşlarımıza, dernek yönetimi olarak teşekkür ediyoruz” dedi. Toplantı dernek tarafından davetlilere verilen yemek ikramı ile son buldu.

Muhabirce/ GELSENKIRCHEN

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu