Haberler

WAIPU.TV „Türk Paketi“ ile onlarca Türk kanalı artık evinizde-cebinizde

WAIPU.TV „Türk Paketi“ ile onlarca Türk kanalı evinizde-cebinizde

  • waipu.tv „Türk-Paketi‘‘nde 26’sı HD olmak üzere 30 Türk kanalı bulunuyor
  • Eş zamanlı 4 farklı paralel yayın imkânı, evde veya yolda izleyebilirsiniz
  • Tüm aile için geniş kanal seçenekleriyle Türk televizyonu

WAIPU.TV „Türk Paketi“nde 30 kanal mevcut Bağımsız IPTV için Almanya’nın en büyük TV platformu olan waipu.tv bugünden itibaren Almanya’nın en büyük Türk kanal paketini sunuyor. Bugüne kadar Türk televizyon içeriklerine ulaşım, sınırlı kanal seçeneğiyle kablolu yayın üzerinden, çanak anten üzerinden ve son yıllarda ortaya çıkan illegal internet platformları üzerinden mümkündü.

800 BİN HANEDE TÜRK KANALLARI İZLENİYOR

Almanya’daki yaşayan yaklaşık 3 milyonu aşkın Türk kökenli vatandaş evinde Türkiye kanallarını da izlemek istiyor. 800.000‘den fazla Türk hanesinde Alman kanallarının yanısıra tüm dünyada kalitesi ve özel içerikleriyle beğeni toplayan Türk program ve dizileri izleniyor. Şimdiye kadar Almanya’da Türk  kanalları çanak anten veya kablolu yayın üzerinden izleniyordu.

WAIPU TV TÜRK PAKETİ RAKİPSİZ

WAIPU.TV CEO`su Christoph Bellmer (solda) WAIPU TV Partneri  ve reklam ajansı sahibi Bülent Aydın ile Çanak anten genelde ev sahipleri izin vermediği için çatı veya balkona takılamıyordu. Ayrıca çoğu yayın HD kalitesinde değildi.  Kablolu yayında ise, ancak 8-10 kanal sunuluyor ve yayın sadece tek bir cihazdan izlenebiliyordu. Bu seçenek, özellikle sadece Türk televizyonu izlemek isteyen müşteriler için fiyat kalite bakımından sınıfta kalıyordu. Bu bakımdan WAIPU TV 30 Türk kanalıyla alanından rakipsiz.

KORSAN IPTV KULLANIMI YASAK

Son yıllarda bunların dışında Türk kanalları yasal olmayan 3. Bir yoldan illegal olarak iptv satan korsan sunucular tarafından smart tvlerde uygulama ile, eski sistem tvlerde ise iptv kutusu dene bir cihaz yardımı ile ile izleniyordu. Bu seçenekte yayınlar kalitesiz olduğu donmalar yaşandığı gibi, sık sık da yayınlar kesiliyordu.  

Bu çözüm zaten pek çok kullanıcı tarafından yasal olmadığı için değerlendirmeye alınmıyordu. Son haftalarda ise Avrupa çapındaki baskınlarla kullanımda olan illegal TV kutularının çoğu bloke edildi.

TÜRK PAKETİNDE 30 TÜRK KANALI ve 40 ALMAN KANALI MEVCUT

WAIPU.TV „Türk Paketi“ Kurucusu ve CEO’su Christoph Bellmer waipu.tv „Türk-Paketi‘‘nde 26’sı HD kalitede 30 Türk kanalı bulunuyor. waipu.tv kullanıcılarına; kaydetme, durdurma, tekrar başlatma ve mobil kullanım gibi pek çok konfor fonksiyonuyla, HD kalitede yayını çok uygun bir ücretle sunuyor.

EXARING AG Yönetim Kurulu Üyesi Markus Härtenstein, ‘‘IPTV-ürünlerimizi şimdi Türk kökenli müşterilerimizle buluşturacağımız için çok heyecanlıyız. ‘Bu paket ile Türk kanalları HD kalitede ve sadece internet bağlantısı ile evin her odasında farklı cihazlardan kolayca izlenebilir. Bunların yanında geniş kayıt hafızası, duraklatma ve yeniden başlatma gibi tüm diğer konfor fonksiyonları da Türk paketiyle kullanılabilir. Paralel olarak 4 farklı cihazdan farklı kanalların izlenebilme özelliği, en çok da kalabalık aileleri mutlu edecektir”sözleriyle ürünü tanıttı.

WAIPU TV İLE 4 CIHAZDA FARKLI YAYIN İZLEME OLANAĞI

Waipu.tv için ayrıca herhangi bir ek cihaza iptv kutusu vs’ye ihtiyaç YOK! Çünkü W-LAN’a bağlı tüm cihazlardan kablosuz olarak kullanılabilir. Aynı anda 4 cihazda birden kullanmak mümkün. Son teknoloji reklam seçenekleriyle, reklam kesintisiz olarak TV keyfinizi  sürdürebilirsiniz.

WAIPU.TV „Türk Paketi“ Başlangıç olarak Türk-Paketi aylık 12,99 € yerine 9,99 €‘dan satışa sunulacak. Şimdi kayıt olanlar, bu indirimli fiyattan daimi olarak yararlanacak. Kullanıcılar Türk paketini tek paket olarak da alabilirler, Alman kanal paketleri ile beraber Kombi-Paket olarak da satın alabilirler:

  • 30 Türk kanalı (26’sı HD kalite)
  • 40’dan fazla SD kalitede Alman kanalı
  • 100 saatlik kayıt hafızası, durdurma ve tekrar başlatma fonksiyonları
  • Evde ya da yolda televizyon izleme imkanı
  • 4 cihaza kadar eş zamanlı kullanım imkanı

SÖZLEŞME SÜRESİ YOK! AYLIK OLARAK İPTAL EDİLEBİLİR

WAIPU.TV „Türk Paketi“ ile onlarca Türk kanalı artık evinizde-cebinizde Türk paketi opsiyonu, var olan ödemeli her pakete ek olarak waipu.tv‘den aylık 10,00 Euro’ya satın alınabilir.
Yeni müşteriler, Perfekt-Paket’i Türk opsiyonuyla beraber direk Kombi-Paket olarak satın alabilir:  www.waipu.tv/turk

Yeni müşterilerimiz, Türk-Paketi’ni de ilk ay tamamen ücretsiz olarak deneyebilir. Paketler ve opsiyonlar aylık olarak iptal edilebilir.

EXARING AG ve waipu.tv hakkında

Tek hissedarı Freenet Grubu olan EXARING AG 2013 yılında Münih’te kuruldu. Kurucusu ve CEO’su Christoph Bellmer olan şirket Almanya`da IP eğlence hizmetleri için ilk tam entegre platformu geliştirmekte ve işletmektedir. 2016 yılında Almanya’da yeni nesil IPTV olarak başlayan “Waipu.tv” bugün bağımsız IPTV pazarının lideridir.

13.000 kilometreden fazla fiber altyapısına sahip olan platform, video/televizyon yayını ve etkileşimli uygulamalarla 23 milyondan fazla haneye ulaşıyor. Ayrıntılı bilgi için: www.exaring.de  www.waipu.tv

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu