Haberler

Muhammed ve öldürdüğü yengesi toprağa verildi

Muhammed ve öldürdüğü yengesi toprağa verildi KAYSERİ`de üvey evlat olduğunu öğrenince cinnet getirip 33 yıldır öz annesi olarak bildiği yengesi İfakat Doğan`ı (64) tabancayla öldürüp aynı silahla yaşamına son veren Muhammed Erdal Doğan (33) yengesi ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, Merkez Melikgazi ilçesine bağlı İldem Cumhuriyet Mahallesi Altın Park Apartmanı`nda meydana geldi. Kayseri`de yaşayan Ahmet Doğan, 33 yıl önce dünyaya gelen Muhammed Erdal Doğan ismini verdiği oğlunu Almanya`da yaşayan ve çocukları olmayan kardeşi Ferhat Doğan`a evlatlık oarak verdi.

Uzun yıllar Almanya`da yaşayan Muhammed Erdal Doğan, gerçekte amcası Ferhat Doğan ile yengesi İfakat Doğan`ı öz anne-babası olarak bildi. Kurban Bayramı tatili için Kayseri`ye gelen Muhammed Erdal Doğan, bir yakının gerçekte babasının amca olarak bildiği Ahmet Doğan olduğunu söylemesi üzerine cinnet getirdi.

Muhammed ve öldürdüğü yengesi toprağa verildi (c) Foto: Yasin Dalkılıç Doğan, evdeki tabancayla yıllardır annesi olarak bildiği yengesi İfakat Doğan`a 5 el ateş ederek öldürdü. Ardından aynı tabancayla intihar ederek yaşamına son verdi.

AYNI CAMİDE CENAZE NAMAZLARI KILINDI

İfakat Doğan ve Muhammed Erdal Doğan`ın cenazeleri hastane morgundan alınarak, Asri Mezarlık içinde bulunan Hulusi Akar Camii`ne getirildi. Burada öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Muhammed Erdal Doğan ile İfakat Doğan`ın yakınları katıldı. Kılınan namazın ardından İfakat Doğan Asri Mezarlık`ta, Muhammed Erdal Doğan ise İldem Mezarlığı`nda toprağa verildi.

Muhabirce/DHA-Yasin Dalkılıç/KAYSERİ

 

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu