Haberler

15 Temmuz Kompozisyon Yarışması düzenlendi

Uluslararası Demokratlar Birliği`nden `Yurtdışında Vatan Nöbeti` temalı kompozisyon yarışması

Uluslararası Demokratlar Birliği`nin (UID) öncülüğünde 15 Temmuz Kompozisyon Yarışması düzenlendi. `FETÖ terör örgütünün hain darbe girişiminin unutulmaması için`, 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında “Yurtdışında Vatan Nöbeti” temasıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenlerin ödüllendirileceği açıklandı.

UID Genel Başkanı Bülent BilgiUluslararası Demokratlar Birliği (UID) Genel Başkanı Bülent Bilgi kompozisyon yarışması hakkında bilgi verirken, yarışmaya yediden yetmişe herkesin katılabileceğini, dereceye girenlere Türkiye`ye gidiş-dönüş uçak bileti ve edebiyat paketi gibi ödüllerin verileceğini, son başvuru tarihinin ise 15 Temmuz 2019 olduğunu  açıkladı.

“Yurtdışında Vatan Nöbeti”

15 Temmuz 2016 yılında `hain darbe girişiminin unutulmaması için`, “Yurtdışında Vatan Nöbeti“ temasıyla düzenlenen kompozisyon yarışması üzerine açıklamada bulunan Bülen Bilgi, “15 Temmuz etkinlikleri kapsamında kompozisyon yarışması düzenledik. Buradaki hedefimiz 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak. Bu komposizyon yarışmasıyla birlikte özellikle gençlerimizin ve yurtdışında yaşayan Türk toplumunun Türkçe yazma, okuma ve düşünmesini de teşfik edilmesini amaçladık. Bu çalışmamız 15 Temmuz hain darbe girişimindeki şehitlerimizi anma noktasında yaptığımız etkinliklerden sadece bir tanesi. Yarışmamıza her yaş gurunbundan insanımız katılabilir. Dereceye giren yazılar ödüllendirilecek. “Yurtdışında Vatan Nöbeti“ temalı yarışmamıza başvuruların yazılarını 15 Temmuz tarihine kadar [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.” dedi.

Muhabirce/ İbrahim Ergül/ Duisburg

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu