Haberler

Gülşen hayranları Bochum’da coştu

Gülşen Bochum’da konser verdi Gülşen hayranları Bochum’da coştu İmza Event’in  geçen hafta Bochum’da düzenlediği Gülşen konserine ilgi yoğundu.  

Daha önce Taksim ismiyle faaliyet gösteren Kuzey Ren Vesfalya eyaletinin sevilen eğlence mekanlarından Rönesans Bochum`da Gülşen hayranları muhteşem bir konser yaşadı.

Gülşen konserinden önce Adem Gümüskaya ve ekibi, slow müzikleriyle müzikseverlere romantik anlar yaşatırken hareketli şarkıları ve Karadeniz ezgileriyle de pisti şenlendirdi.

BOCHUM`DAN DJANE MO`YA TAM NOT

Djane Mo`ya tam not Konser öncesi salonu dansa ısındıran Dj’ler genellikle erkek olsa da bu kez sahnede kadın Dj vardı. Pek fazla kadın Deejay’in olmadığı bir ortamda Djane Mo ismiyle Almanya genelinde ün sahibi olan Dj Mo mixleriyle Bochum’da müzikseverlerden tam not aldı.  

Geceyarısı sahne alan Gülşen’e ise hayranları doyamadı. Sahneye adımını atar atmaz müzikseverlerin sevgi gösterilerilye karşı karşıya kalan Gülsen`in mutluluğu gözlerden kacmadı. Ya Tutarsa, Bir İhtimal, Delikanlim gibi bir çok sevilen şarkısını canlı orkestrasıyla yorumlayan Gülşen`e tüm salon eşlik etti.

Gülşen hayranları Bochum’da coştu Gülşen hayranları Bochum’da coştu Saz mı Caz mı adlı şarkısını seslendirirken de salonu dolduran tüm 90`lıları bir an da olsa geçmişe götüren Gülşen, konserinin sonunda hayranlarına teşekkür ederek alkışlarla salondan ayrıldı.

Yaklaşık 2 saat süren konser ve tüm organizasyin sosyal medyada da müzikseverlerden olumlu yorumlar aldı.

Muhabirce/Ahmet Elcivan-BOCHUM

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu