Haberler

Essen`de Nefis Fırın yenilenerek açıldı

Essen`de Nefis Fırın yenilenerek açıldı Essen`de Nefis Fırın yenilenerek açıldı Nefis Fırın, iki yıllık aranın ardından, Essen-Kray’da Krayer Straße 244 numarada müşterilerine tekrar merhaba dedi.

İşletme Sahibi Cuma Çınar “Nezih bir ortamda kahvaltı yapmanın keyfini yaşayacağınız, pide pasta ve tatlı çeşitlerini temin edebileceğiniz güleryüzlü çalışanlarımızla beraber siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duyarız “ dedi.

Essen`de Nefis Fırın yenilenerek açıldı Essen Yavuz Sultan Selim Camisi imamı Kemal Çelik’in duasıyla yapılan açılışta, Essen Başkonsolosluğu Çalışma Ateşesi Osmanbey Şahin kısa bir konuşma yaptı. Şahin, Türk işverenleri desteklediklerini, açılan her iş yerinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, bu işletmelerin de gençlere iş imkanı-staj imkanı sunarak onların iş dünyasına kazandırılmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

Essen`de Nefis Fırın yenilenerek açıldı Açılışta bulunan KIM-E Başkanı Muhammet Balaban “Değerli bir kardeşimiz olan Cuma Bey’e özlediğimiz nefis tatlara bizi tekrar kavuşturduğu için teşekkür ediyoruz “dedi. Balaban Türk işverenlerin önemli değerler olduğunu  ve desteklenmeleri gerektiğini söyledi. 

Açılışa UID Essen Şubesi başkanı Dursun Baş, Yavuz Sultan Selim Camisi başkanı Celil Çokal’ın yanısı sıra birçok davetli katıldı.

Muhabirce/İsmail Gergin- ESSEN

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu