Haberler

Beyaz: “Yurt dışındayız, ama yurt içindeyiz”

Beyaz: "Yurt dışındayız, ama yurt içindeyiz" Beyaz: "Yurt dışındayız, ama yurt içindeyiz" Beyazıt Öztürk Riba Events organizasyonuyla paskayla tatilinde Almanya’nın Oberhausen ve Hamburg kentlerinde iki gösteri sundu. Öztürk, Oberhausen’da sanat camiasının ünlü isimleriyle birlikte salonu dolduran hayranlarını esprileriyle kahkahaya boğdu.

Beyazit Öztürk Almanya’da kendisini evinde gibi hissettiğini dile getiren ünlü şovmen “Yurt dışındayız, ama kendimizi yurt içindeymişiz gibi hissediyoruz” sözleriyle şaşkınlığını ve memnuniyetini ifade etti. Oberhausen-König Pilsener Arena`da gerçekleştirilen Beyaz Show`a yaklaşık yedi bin davetlinin yanı sıra sanat camiasının ünlü isimlerinden Simge, Hakan Altun, Oğuzhan Koç, Irem sak, İbrahim Büyükak ve Doğu Demirkol katıldı.

Beyaz: "Yurt dışındayız, ama yurt içindeyiz" Beyaz: "Yurt dışındayız, ama yurt içindeyiz" Simge, Hakan Altun ve Oğuzhan Koç sevilen şarkıları ile salonu coştururken Beyazıt Öztürk, Doğu Demirkol, İbrahim Büyükak ve Irem Sak esprileriyle herkesi kahkahaya boğdu.

CEREN AKIN’A TAM NOT

Beyaz: "Yurt dışındayız, ama yurt içindeyiz" Ceren Akın Beyaz Show başlamadan önce sahneye 2018 yılında çıkardığı “Sevgiliye” isimli parçasıyla büyük çıkış yapan İzmirli sanatçı Ceren Akın çıktı ve muhteşem bir konser verdi. 9 Eylül Üniversitesi konservatuar mezunu olan Akın, sözleri kendisine ait olan “Zamanında”, “Sevgiliye” ve Müslüm Gürses`ten Sigara gibi bir çok sevilen şarkıyı seslendirdi, dinleyenleri mest etti.

Riba Events Pazarlama Direktörü Elif Çelen salonu dolduran davetlilere yakında birçok benzer etkinliklere ev sahipliği yapacaklarını belirterek gelecek aylarda tekrar bir Beyaz Show ile karşımıza çıkacaklarının müjdesini verdi ve ardından ünlü şovmen ve sunucu Beyazıt Öztürk’e çiçek takdim eden Elif Çelen hem konuklardan hem de salonu dolduran davetlilerden büyük alkış aldı.

DOĞU DEMİRKOL GÜLDÜRDÜ

Beyaz: "Yurt dışındayız, ama yurt içindeyiz" Beyaz: "Yurt dışındayız, ama yurt içindeyiz" Yetenek Sizsiniz`e katıldıktan sonra geniş kitlelerce tanınan Demirkol esprileriyle Oberhausen seyircisinden tam not aldı. Sahneye Riba Events`in görevli kartıyla çıkan Demirkol, kart harici kimsenin kendisini tanımadığını, güvenliğin kart olmadan kendisini odaya almadığı anları anlatırken salonda herkesi kahkahaya boğdu.

ALMANCA DİLİNİN ZORLUKLARI

Beyazıt Öztürk programında Almancanın zorluklarına değindi. Almanca telaffuzu zor olan kelimeleri ekranda göstererek ünlü konuklarından bu kelimeleri okumalarını isteyen Beyaz, en sonunda seyirciden yardım istedi. Konuklarından İrem Sak, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak yıllarca almanca eğitim almalarına rağmen bu zor kelimeleri telaffuz etmekte zorluk çekti.

EVLİLİK TEKLİFLERİ

Beyaz Show`da evlilik teklifi Beyaz Show`da evlilik teklifi Beyaz Show`da klasik haline gelen evlenme teklifleri Avrupa`da da geleneğini sürdürdü. Salonu tıka basa dolduran seyirciye Beyazıt Öztürk ve konuklarına soru sorma imkani veren Riba Events, her seyirciye doldurmak için form verdi. “Sahnedeki konuklara ne sormak istersiniz” ve “Sahneye çıksanız yapacağınız en çılgın şey ne olurdu?” cevap veren seyircilerden en ilginç olan evlilik teklifleri oldu.

Evlilik teklifi için sahneye davet edilen Onur Göbel`in heyecanı gözlerden kaçmadı. Tam 100 gül ve yüzük ile sahneye çıkan Göbel diz çökerek konukların huzurunda sevgilisi Elif`e yaptığı bu büyük sürpriz tüm salondan alkış aldı. Beyaz Show`un ikinci perdesinde tekrer bir evlenme teklifi gerçekleşti.

İbrahim Büyükak Hakan Altun Evlilik teklifleri üzerine yeni evli ünlü komedyen İbrahim Büyükak evliliklerin hem iyi hem kötü tarafını anlatırken tüm seyirciyi kahkahaya boğdu. Evlenecek olan genç çiftlere tavsiyelerde bulunan Büyükak, Beyaz ve Hakan Altun`a da bir an önce evlenmeleri gerektiği söyledi. Bunun üstüne seyirciden gelen kağıtları okumaya devam eden Beyaz, salonda bulunan bir Çorumlu Türk ile evli olan Anette`yi sahneye davet etti.  Anette Türkçesi ve Türkiye hayranlığı ile herkesi şaşkına çevirdi ve büyük alkış aldı.

TÜRKLER ALMANYA`YA NELER KATTI?

Kaan Ayhan (solda) Beyaz Show`da muhabirimiz Ahmet Elcivan ile Küçük İstanbul diye adlandırılan Duisburg`un sokaklarına çıktığını anlatan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, tatil nedeniyle sokakların boş olduğunu kimseyle sokak röportajı yapamadığını anlattı. Esnaf ile sohbet eden Beyaz, Türklerin Almanya`ya ne kattığını sorduğunu ve esnaflardan “Almanya Milli takımı yendiğinde konvoy ile kutlamaları, Düğünlerde takı sırasına girmeyi, evlere ayakkabı çıkararak girmeyi ve Türkçe küfürleri…” cevaplarını aldığını anlatınca salonu kahkahaya boğdu.

Gösteri sonunda Youtube kanalına da değinen Beyazıt Öztürk, sevenlerini kendisini takip etmeye davet etti. Öztürk, bu büyük buluşmayı sağlayan Riba Events`e ve  izlemeye gelenlere teşekkür ederek sene sonunda Beyaz Show olarak tekrar Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaleti’nde olacaklarının müjdesini verdi.

Beyaz Show Riba Events organizasyonuyla Pazar günü Hamburg Barclaycard Hamburg salonunda sevenleriyle buluşacak.

Muhabirce/Ahmet Elcivan-OBERHAUSEN

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu