Haberler

Cafe Nisa Düsseldorf’ta açıldı

Cafe Nisa Düsseldorf’ta açıldı Duisburg`un Marxloh semtinde uzun yıllardır hizmet veren Saraykapı Restaurant`ın sahiplerinden Volkan Dikmen ve eşi Gül Sali Dikmen, Westfalenstraße 3, 40472 Düsseldorf adresinde Cafe Nisa ismiyle bir kahvaltı ve brunch salonu açtılar.

Dostları `Cafe Nisa`nın açılışında Dikmen çiftini yalnız bırakmadı. Dualarla açılışı yapılan mekanın açılış kurdelesini İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) Düsseldorf Bölge Başkanı Bayram Kılıç, Duisburg Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Yusuf Genç, işadamları Dr. h.c.  Mümün Uluç ve Dr.h.c. Yüksel Dükan, Cafe Nisa`nın işletmecisi Gül Sali Dikmen ve Volkan Dikmen ile birlikte kesti.

AÇIK BÜFE KAHVALTI-GÖZLEME

Cafe Nisa Gözleme ustaları Cafe Nisa’nın açılışına tanınmış simalar katıldı Sabahın erken saatlerinden itibaren Cafe Nisa’da konuklarını ağırlayan Gül Sali Dikmen, “Düsseldorf şehrimizde ihtiyaç olduğunu düşündüğümüz bir mekan açtık, önemli bir ihtiyaca yanıt verebilmek için farklı bir konzeptle hizmet vereceğiz” dedi

Gül Sali Dikmen, Dostlarıyla yeni adresinde buluşmanın heyecanını yaşadığını belirten Cafe Nisa`nın sahibi Gül Salı Dikmen, şunları söyledi: “Uzun bir süredir Düsseldorf şehrinde yokluğu hissedilen güzel bir mekanda farklı bir konseptle hizmet vermek arayışı içindeydik, nihayet bunu gerçekleştirdik. Haftanın 6 günü sabah 07:00 akşam 22:00 saatleri arasında açık olacağız. Taze gözleme hazırlanacak bölümümüzü özel yaptırdık. Gözleme ustalarımız müşterilerimize gün boyu on çeşit taze gözleme hazırlayacak. Son derece zengin açık büfe kahvaltımız, böreklerimiz, taze simitlerimiz, tatlı çeşitlerimiz var. Dondurma bölümümüz de hazırlanıyor. Tüm ürünlerimizle, müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz.”

SARAYKAPI’YA KARDEŞ GELDİ

Dr. H.c. Yüksel Dükan- Mehmet Baş “Müşterilerimiz mekanımızda aile ortamında kahvaltı etme imkanı bulacak. Hanımlar günlerini bizim mekanda yapabilecek” diyen Gül Sali Dikmen Saraykapı’daki tecrübelerinin kendisine çok faydalı olduğunu ifade etti: “Saraykapı`da edindiğimiz tecrübeler işimizi kolaylaştıracak. Saraykapı kebaplarıyla isim yaptı. Biz ise gözlemeciyiz. Saraykapı`yla kardeşiz. Bir birimizin eksiğini müşterilerimizin isteğine göre tamamlayacağız. Saraykapı`ya güzel bir kardeş geldiğini söyleyebilirim.”

Volkan Dikmen Gül Dikmen’in eşi Saraykapı Restaurant sahibi Volkan Dikmen ise açılış sonrası yaptığı açıklamada, ilk gün kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederken; “Yirmi senelik tecrübelerimizden farklı bir konseptle, farklı bir branşta yararlanmaya karar verdik. Düsseldorf’ta bir Türk mekanı açmak, Anadolu motifleriyle hizmet vermek istedik. Yurt dışındaki insanlarımıza ve Alman misafirlerimize Anadolu`nun değişik yörelerinden farklı lezetler sunmayı hedefledik. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Olumlu eleştiriler aldık. Zamanla müşterilerimizin isteğine göre çeşitlerimizi lezzetlerimizi genişleterek hizmetimize devam edeceğiz” dedi.  

HER ÇEŞİT TOPLANTI YAPILABİLİR

Cafe Nisa’nın açılışına ilgi yoğundu Cafe Nisa Düsseldorf’ta açıldı Geniş ve ferah bir mekan olan Cafe Nisa, mobilyası ve sade dizaynı ile de misafirlerden tam not aldı. Düsseldorf ve yakın çevredeki herkesi Cafe Nisa’Ya davet eden Gül Sali Dikmen “Müşterilerimiz birbirinden farklı lezzetleri Cafe Nisa’da tadabilecekleri gibi,  isterseler mekanımızda iş toplantısı yapabilir, özel davetler de verebilirler” diyor. Cafe Nisa’nın hemen girişinde müşterileri yer sofraları üzerinde gözleme açan ustalar karşılıyor. Birbirinden lezzetli tatlılar kurabiyeler ve simitleriyle müşterilerin damak zevkine hitap eden Cafe Nisa, Rize/Çaykur çayı ile buram buram Türk çayın seven müşterilerini de memnun ediyor.  

Muhabirce/ DÜSSELDORF

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu