Haberler

Reşat Keleş veliler birliği başkanı seçildi

DİTİB Duisburg Türk İslam Cemiyeti Duisburg Wanheimerort‘ta Reşat Keleş veliler birliği başkanı seçildi Reşat Keleş veliler birliği başkanı seçildi DİTİB Duisburg Türk İslam Cemiyeti Duisburg Wanheimerort‘ta Reşat Keleş veliler birliği başkanı seçildi.

Yönetim kurulunda ayrıca Mehmet Şanlıalp, Tuncay Yaraşır, Ramazan Dağ, Kadir Bostan yer aldı.

Kuruluşunun 33. yıldönümü kutlayan DİTİB Türk İslam Cemiyeti Duisburg Wanheimerort Ayasofya Camisi Derneği Veliler Birliği 2. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Zengin bir programla ve büyük bir uyum içinde geçen Genel Kurul’da Reşat Keleş oybirliği veliler birliği başkanı seçilirken, veliler birliği çalışma ekibinin aktif çalışması üyeler tarafından ve çeşitli kurum ve kuruluşlardan takdir topladı.

Reşat Keleş veliler birliği başkanı seçildi DİTİB Duisburg Wanheimerort Ayasofya Camii 28 Nisan 2019 da Genel Kurul’unu yapmak üzere hazırlıklarını yapıyor. Bu nedenle veliler birliği, gençlik kolları, kadınlar kolu, yaşlılar heyeti seçimleri tüzük gereği Genel Kurul öncesi gerçekleşiyor.

DİTİB Duisburg Türk İslam Cemiyeti Duisburg Wanheimerort‘ta bütün yetkili kurullarda eğitimli gençler temsil edilirken, mevcut yönetim birimlerinde akademisyenlerin ağırlıklı olması dikkat çekti.

DİTİB Türk İslam Cemiyeti Duisburg Wanheimerort Ayasofya Camisi derneği 2.Olağan Veliler Birliği seçimini dernek başkanı Adnan Mavi açtı. Adnan Mavi konuşmasında eğitim çalışmalarının dernek çalışmalarının büyük bölümünü kapsadığını bildirdi ve kurulun hayırlara vesile olmasını temenni ederek derneğin faaliyetleri ve projeleriyle örnek bir konumda olduğunu belirtti.

Muhabirce/DUISBURG

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu