Haberler

Linet özel bir konser için Dortmund’a geliyor

Linet özel bir konser için Dortmund’a geliyor Türkiye sahnelerinin güçlü sesi, usta yorumcu Linet, 30 Nisan Salı akşamı Dortmund’a geliyor.

Müzikseverlerin ve Linet hayranlarının heyecanla beklediği konser 30 Nisan’da Dortmund’un seçkin mekanlarından Grammophon Events’da gerçekleşecek.

Asena ve Hasan Dere çiftinin organize ettiği konsere Linet dev orkestrasıyla geliyor. Grammophon Events konukları için özel bir repertuar ve sahne kostümleri hazırlayan Linet uzun yıllar sonra ilk kez Almanya- Dortmund’a geliyor.

 Muhteşem bir ses ve yoruma sahip olan sanatçı yurt içi konserlerinin yoğunluğundan dolayı uzun süredir yurtdışı konserlerine çıkmıyordu. Grammophon Events’ın sahibi Hasan Dere’nin eşi Asena Dere, Linet hayranlarına ve müzikseverlere muhteşem bir gece yaşatmak için yakın dostu Linet Menashe’yi ikna etti ve 30 Nisan konser günü olarak belirlendi.

30 NİSAN’DA GRAMMOPHON LİNETLE BULUŞACAK

Linet özel bir konser için Dortmund’a geliyor Linet konseri ile ilgili olarak Asena Dere şunları söyledi: “1 Mayıs tatil, dolayısıyla 30 Nisan’daki konsere gelenler sabaha kadar gönüllerince eğlenip müziğe doyacaklar. Linet`le birliket sahne alacak sürpriz sanatçılarımız var. Konuklarımızın rahat etmesi ve gönüllerince eğlenebilmesi için herşey titizlikle hazırlanıyor. Linet Menashe 30 Nisan gecesi, Grammophon Dortmund’a özel hazırladığı repertuarı, kostümleriyle kendisini dinlemeye gelenlere uzun süre unutamayacakları bir gece yaşatacak diye düşünüyorum. Programda ayrıca sürpriz sanatçılarımız olacak. Sunumu Türkiye sahnelerinin sevilen sunucusu Gediz yapacak. Linet gibi dev bir sanatçıyı herkes dinleyebilsin diye 3 fiyat kategorisi belirledik. Alkollü alkolsüz içecekler yiyecekler fiyatlara dahil. Herkesi felekten bir gece çalmaya, gönüllerince eğlenmeye bu özel konsere bekliyoruz.”

Konserle ilgili rezervasyon ve bilgi için: Derya Hanım: 0179 496 49 23

Fix menü- Fiyatlara sınırsız alkollü ve alkolsüz içecekler dahildir

A Kategori 129 €

B Kategori 89 €

C Kategori 69 €

Muhabirce/Hülya Sancak/DORTMUND

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu