Haberler

FSV Duisburg tek puanla yetindi

FSV Duisburg tek punla yetindi

Oberliga`da puan mücadelesi veren FSV Duisburg kendi sahasında TSV Meerbusch`la berabere kalıp (3-3) haftayı tek puanla kapadı.

FSV Duisburg sahasında TSV Meerbusch`u ağırladıBüyük umutlarla Oberliga`ya çıkan FSV Duisburg, güçlü rakibi karşısında iki kez öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı ve sahadan tek puanla ayrıldı. Haftalardır hem kendi sahasında hem de deplasmanda mağlubiyetler alan FSV Duisburg son maçtada galibiyete hasret kalıp, defans bloğunda yapılan hatalar sonucu yenilen goller sonrası 3-3 beraberlikle yetinmek zorunda kaldı.

Sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan FSV Duisburg, daha maçın 4. dakikasında defans hatası sonrası kalesinde gol gördü (0-1). Erken gelen gelen gole rağmen pes etmeyen FSV Duisburg beraberliği 45. dakikada Enes Bayram`la yakaladı. Karşılaşma bu skorla tamamlandı (1-1).

Orta saha mücadelesi Galibiyeti koruyamadı

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan FSV Duisburg, 52. dakikada Güngör Kaya ile öne geçt (2-1). 60. dakikada kalecinin inanılmaz hatası sonrası rakip tekrar beraberliği yakaladı (2-2). Bu dakikadan sonra yapılan oyuncu değişiklikleriyle her iki takım da galibiyet için rakip sahada gol aradı.

67. dakikada orta sahadan aldığı topla rakip alana giren İbrahim Bayraktar günün en güzel golüne imza attı. Kalecinin kaleden çıktığını görüp 40 metreden topu doksana bırakarak takımını 3-2 öne geçirdi.

FSV rakip kalede gol aradıKarşılaşmanın 79. dakikasında ceza sahasında gereksiz bir şekilde rakibe yapılan müdahale sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Kullanılan atışı golle sonuçlanınca karşılaşma 3-3 berabere tamamlandı. 14`üncü karşılaşmada ikinci beraberliği elde eden FSV Duisburg 5 puanla ligin sonuncu sırasında kaldı.

FSV Duisburg teknik heyeti FSV Duisburg

 

 

 

İbrahim Ergül/ Duisburg

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu