Haberler

Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği yeniden Dağdeviren dedi

Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği yeniden Dağdeviren dedi Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği yeniden Dağdeviren dedi Almanya`nın Gelsenkirchen şehrinde faliyet gösteren `Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği`nin ikinci genel kurulu yapıldı ve yeni yöneticiler belirlendi. Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığı`na tekrar Murat Dağdeviren, başkan yardımcılıklarına ise Ercüment Salman ve Haluk Seçki seçildiler.

Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği lokalinde gerçekleşen 2. genel kurul, divanın oluşturulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın söylenmesinin ardından faaliyet ve muhasebe raporları okundu. Yapılan oylama sonrası birinci dönem yönetim kurulu aklandı.

Daha sonra yapılan seçim sonrası başkanlığa yeniden Murat Dağdeviren seçilirken, Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği`nin diğer yöneticileri ise Şenol Ergün,Tanju Ergün,Yalçın Başar, Tamer Şimçek, Sinan Akdemir, Bülent Can ve Ersin Eşme`den oluştu.

ALİ KOÇ`A PROJELERİMİZİ ANLATTIM

Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği yeniden Dağdeviren dedi 138 kayıtlı üyesi olduğu açıklanan Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği`nin Fenerbahçe Kulübü ile görüşülerek Almanya`da 12.dernek olarak kurulduğu açıklandı.

Anderlecht`le oynanan UEFA Grup maçı öncesi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç`la konuşma ve projelerini açıklama fırsatı bulduklarını açıklayan Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Murat Dağdeviren genel kurul sonrası şunları söyledi: “Fenerbahçe Gelsenkirchen Derneği yönetimi olarak yeni bir döneme üyelerimizin desteğiyle başlamış bulunuyoruz. Fenerbahçe Kulübü`ne resmi üyeliğimiz ve dernek lokalimizin hazırlanmasıbulunması öncelikli olarak gerçekleştirildi. Bundan sonra çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınlarımızın katılımını artırarak sosyal sorumluluk projelerini oluşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında. Futbol turnuvaları, tiyatro, müzik gibi çeşitli etkinlikler yapmayı da planlıyoruz. Ayrıca Gelsenkirchen Belediyesi ile ortaklaşa projeler üretip, uyum çalışmalarına katkı sunmak istiyoruz.” Muhabirce/ GELSENKIRCHEN

 

 

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu