Haberler

Kartalların mutlu günü

Yusuf &Tuba Genç Kartalların mutlu günü Almanya`nın Duisburg şehrinde bulunan Duisburg Beşiktaşlılar Derneği`nin Başkanı Yusuf Genç`in düğününde, adeta Beşiktaş`ın şampiyonluk kutlamalarını andıran coşku yaşandı. Düğünde Beşiktaşlı damadı, kara kartallar yalnız bırakmadı. Düğüne kız tarafı olan Giresunlu Karakuş ailesi ve damat tarafı Erzurumlu Genç ailesinin yani sıra, bini aşkın davetli katıldı.

Kartalların mutlu günü Duisburg Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Yusuf Genç, Tuba Karakuş ile muhteşem bir düğünle evlendi. Damat Beşiktaş taraftar derneğinin başkanı olunca, kara kartalların düğüne katılımı da yoğun oldu. Beşiktaş bayrağının asıldığı kız evinin önünde Beşiktaş şarkıları söylemeye başlayan taraftarlar, maytap ve meşale yakarak bir anda sokağı stat atmosferine çevirdi.

Gelin evden dualarla alındı

Kartalların mutlu günü Kartalların mutlu günü Gelin evden din görevlisinin yaptığı dualarla alındı. Evin önünden ayrılırken taraftar davetliler yeniden coşkuyu artırdı. Yakılan meşalelerin çıkardığı dumandan, sokakta adeta göz gözü görmez oldu. Onlarcameşale yakıp marşlar söyleyen taraftarlar, damada sokakta üçlük çektirdiler.

Salona gidildiğinde ise, taraftarların coşkusu giderek arttı. Sürekli sahne önünde Beşiktaş marşları ve şarkıları söyleyen damadın arkadaşları, Demba ba şarkısı eşliğinde pistte eğlendiler. Kalabalık taraftar grubu bir ara sahnenin önünde,Yusuf ortaya, üçlük çektir Kartala“ tezarühatları ile damat Yusuf Genç`e salonda da üçlük çektirdiler. Kara kartallar takı merasimine de sürprizleriyle renk kattılar.

Kartalların mutlu günü

Çarşı Berlin`in Düsseldorf Temsilciliği adına konuşan Devrim Börcek, “Kardeşlerimizin güzel günlerinde beraberiz. Onlara çam sakızı çoban armağanı olarak, bir hediye bırakıyoruz. İyi bayramlar ve Beşiktaş şampiyon olsun. İnşallah ömür boyu mutlu olursunuz. Allah bir yastıkta kocatsın“ dedi.

Düğünün sonunda damat Yusuf Genç mikrofonu eline alarak, Beşiktaş taraftarlarına ve  bütün davetlilere, düğüne katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Yusuf Tuba Genç çiftine mutluluklar diliyoruz. heart

Düğünden görüntüler

 

[[{“fid”:”12495″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”},”link_text”:null,”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”}},”attributes”:{“height”:360,”width”:480,”class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Muhabirce/Neukirchen-Vlyunn

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu