Haberler

Yurdumspor Essen haftayı puansız kapattı

Yurdumspor Essen haftayı puansız kapattı Son haftalara üç puan hasreti ile giren Yurdumspor rakibi SG Kupferdreh-Byfang II karşısında üstünlük sağlayamayınca rakip sahadan 9-2 mağlubiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında bulduğu golle öne geçen ev sahibi takıma, Gökhan Azgın’ın penaltıdan attığı golle karşılık veren  Yurdumspor skoru 1-1 yaptı. Bu dakikadan sonra rakip alanda baskı kurmaya başlasa da,  ev sahibi SG Kupferdreh-Byfang II üst üste yakaladığı fırsatları gole çevirerek ilk yarıyı 6-1 lik skorla kapattı. İkinci yarıda da oyuna etki edemeyen Yurdumspor sahadan 9-2 lik mağlubiyetle ayrıldı.

SEYİRCİ DESTEĞİ OLMALI

Maç sonunda kulüp yöneticilerinden Hüseyin Özkul’un yaptığı açıklamada bu sene hedeflerinin Kreisliga B’de kalıp seneye daha güçlü bir ekiple yollarına devam etmek olduğunu söyledi. Özkul, Essen Kray Camisi ile özdeşleşen Yurdumspor’un, yeterli seyirci desteğini bulamadığını vurgulayarak “Sadece sportif başarının olduğu dönemlerde değil, özellikle desteğe ihtiyacımızın olduğu dönemlerde bu kulübe gönül verenlerin kulübün yanında olmaları gerekiyor” diyerek, taraftarların kulübe desteğini esirgememesini ifade etti.

Muhabirce/ İsmail Gergin- ESSEN

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu