Haberler

FC Alanya Essen doludizgin

FC Alanya Essen doludizgin FC Alanya Essen durdurulamıyor. Geçen hafta FC Stoppenberg III‘e  karşı bariz üstünlüğünü hissettiren FC Alanya sahadan 16-0 lık  skorla ayrıldı.
Karşılaşmaya baskın başlayan FC Alanya Essen ilk dakikalarda bulduğu gollerle ilk yarıyı 6-0 lık skorla kapattı. İkinci  yarıda da üstünlüğünü  sahaya yansıtan FC Alanya rakip fileleri adeta gol yağmuruna tuttu.

FC Alanya Essen doludizgin Maçtan sonra açıklamalarda bulunan  Alanyaspor teknik direktörü Adem Durmuş “Her hafta rakiplerimize karşı hazırlanırken hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz ve bunun neticesinide liderliğimizi sürdürerek alıyoruz. Sezon sonuna kadar her maçı bir final havasında oynayarak kulübümüze şampiyonluk yaşatmak istiyoruz” dedi.

FC Alanya Essen doludizgin FC Alanya Essen doludizgin Alanyaspor‘un aldığı galibiyetlerden memnun olan FC Alanya Essen yönetim kurulu başkanı Adem Demirci galibiyet serisine devam etmek ive camiaya bir şampiyonluk yaşatarak  gelecek sene daha güçlü bir takım oluşturmak istediklerini söyledi.
Goller :

Talip Kabuk x4, Deniz Uzun x3, Mehmet Koçak x2, Emre Aziz Taşcı x1, Mustafa Derici x1, Mustafa Topuz x 2, Murat Göktaş x1, Sebastian Orlowski x1, Fatih Kabuk x1

Muhabirce/ İsmail Gergin- ESSEN

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu