Haberler

Umut Yolu`ndan lösemili çocuklara moral

Umut Yolu`ndan lösemili çocuklara moral Almanya`nın Oberhausen kentinde kanserli çocuklar ve ailelerine yönelik faaliyetlerde bulunan Umut Yolu Derneği, hasta çocuklar ve aileleri için bir  moral eğlencesi düzenledi.

Mevlana Kids UYD Başkanı Aynur Çelikdöven ile (soldan 4.) Mevlana Kids- Sema gösterisi Umut Yolu Derneği`nin bahçesinde gerçekleştirilen ve artık geleneksel hale gelen şenlikte, kanser hastası çocuklar ve aileleri, hastane ortamından uzak bir gün yaşadı. Umut Yolu Derneği`ne üye olan vatandaşlar da, aileleriyle şenliğe katıldı. Bahçede çeşitli oyun makineleriyle doyasıya eğlenen çocukları, etkinliğe davet edilen palyaço da gün boyu güldürmeye çalıştı.

Etkinlikte Mevlana Kids minikler grubu sema gösterisi sundu. Ardından “Kâtibim” (Üsküdar`a gider iken) şarkısını canlandıran çocuklar davetlilerden bol alkış aldı. Şenlikte, kadın, erkek ve çocuklar arasında yapılan halat çekme oyunu, oldukça eğlenceli geçti.

UYD Başkanı Aynur Çelikdöven (ortada) dernek yöneticileriyle Çocukların Katibim gösterisi AMACIMIZ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEKTİR

Etkinlikte bir konuşma yapan Umut Yolu Derneği Başkanı Aynur Çelikdöven, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz yaz eğlencesiyle, sürekli hastane ortamında kalmak zorunda olan hasta çocuklar ve ailelerine moral vermek istedik. Etkinliğimize destek olan üyelerimize ve sponsorlarımıza, hasta çocuklar adına teşekkür ederim” dedi.

Muhabirce/TE/DHA- DUISBURG

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu