Haberler

Fenerbahçe Kültür Evi görkemli bir törenle açıldı

Fenerbahçe Kültür Evi görkemli bir törenle açıldı Köln Fenerbahçeliler Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Fenerbahçe Kültür Evi görkemli bir törenle  açıldı.

AÇILIŞTA ÖZEL İSİMLER VARDI

Açılışa eski Fenerbahçe ve Almanya Milli Takım kalecisi hali hazırdaki  Köln Futbol Kulübünün Başkan Yardımcısı Toni Schumacher, Turan Sofuoğlu, Küçük Şenol lakaplı Şenol Ustaömer, genç yaşta  yaşamını yitiren eski Fenerbahçeli  futlbolcu Selçuk Yula’nın eşi Sema Yula, Köln FB Derneği Başkanı Yusuf Keskin, Başkan Yardımcı Yakup Işıklar ile çok sayıda taraftar katılırken,  Köln Başkonsolosu Hüseyin Emren Engin de Fenerbahçelileri yalnız bırakmadı.

SCHUMACHER: POLİTİKA İLE BAŞARAMADIKLARIMIZI FUTBOL İLE BAŞARIYORUZ

Yaz şenliğinde, müzikten çocuklar için eğlenceye kadar pek çok farklı etkinlik yer aldı Fenerbahçe Kültür Evi görkemli bir törenle açıldı Açılışta konuşan efsanevi kaleci Schumacher “Eski takım arkadaşlarımla uzun yıllar sonra bir araya gelmek çok güzel bir duygu. İkisinin yanında olunca tekrar futbol oynamak istedim. Türkiye’de muhteşem zaman geçirdim ve unutulmaz anılarım var. Bundan sonra da Türkiye’deki arkadaşlarım ve Fenerbahçe camiasıyla tekrar yakınlaşıp o güzel günleri anımsamak istiyorum. Politikayla başaramadıklarınızı futbol ile başarabiliyorsunuz. Futbol insanları birbirine yaklaştırıyor ve insanları birbirleriyle kenetliyor” şeklinde konuştu.

SCHUMACHER : KEŞKE UEFA DA FENERBAHÇEM İLE KARŞILAŞSAK

Schumacher ayrıca ’’Köln Futbol takımı olarak 25 yıl sonra Avrupa Liginde mücade edeceğiz. Bu ligde eski takımım Fenerbahçeyle karşılaşmak ve onların ne kadar büyük bir camia olduğunu göstermek isterim’’dedi.

KESKİN: GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Fenerbahçe Kültür Evi görkemli bir törenle açıldı Köln Fenerbahçe Kültür Evinin açılışına katılan eski futbolculara teşekkür eden Köln FB Derneği Başkanı Yusuf Keskin’’efsane ekibi burada görmekten mutluluk duyuyoruz. Dernek olarak güzel çalışmalara imza atacağız. Köln ile İstanbul kardeş şehir. Fenerbahçe ile Köln Futbol takımlarınında kardeş olmalarını arzu ediyoruz’’diye konuştu.

ENGİN: SİZİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

Fenerbahçe Derneğinin çalışmalarını öven Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin “Büyük bir takımın taraftarı olan ve bu güzel etkinliği düzenleyen sizleri canı gönülden kutluyor. Sadece futbol değil aynı zamanda kültürel çalışmalar yapmanızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

ÇOCUKLARA MADALYALAR SOFUOĞLU VE USTAÖMER` DEN

O bir Fenerbahçe efsanesi: Toni Schumacher Ünlü kalecei Toni Schumacher daha sonra Köln Fenerbahçeliler Derneğinin düzenlediği “Yaz Şenliğinde” kitaplarını imzaladı. Schumacher yaşamını yitiren eski Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Yula anısına düzenlenen futbol turnuvasında Şenol Ustaömer ve Turan Sofuoğlu ile turnuvada mücadele çocuklara madalyalarını taktı.

Köln Fenerbahçeliler Derneğinin düzenlediği Yaz Şenliği`ne katkıda bulunanlara teşekkür eden Köln Fenerbahçeliler Derneği Başkan Yardımcısı Yakup Işıklar “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz turnuvada destek ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Büyük bir camia olarak hem spor alanında hemde kültürel alanında bir çok işler yapacağız”şeklinde konuştu.

Muhabirce/ MP/ Köln
Kaynak: Köln Fenerbahçeliler Derneği

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu