Haberler

Duisburg FV08`de bayrak ZAFER CAN`da

Duisburg FV08: (soldan) Paolo Secondino, Martin Bock, Zafer Can, Andre Göden, Rainer Müller Almanya` nın köklü kulüplerinden 1908 yılında kurulan Duisburg FV 08 kulübünde bayrağı Zafer Can ve ekibi devraldı.

Uyum adına oluşturduğu uluslararası takım ve taraftar potansiyeli ile bilinen 109 yıllık çınar olan Duisburg FV 08 takımında genel kurulda tek liste ile seçime girildi. Duisburg futbolunda gerek oyuncu, gerek teknik yönetimler ve gerekse uzun süreler yöneticilik ve başkanlık hizmetleri yapan saygın iş adamlarından Zafer Can ekibi ile göreve layık görüldü. Yeni başkan Zafer Can gazetemize şu açıklamaları yaptı:

BURASI UYUM KELİMESİNİN TAM KARŞILIĞI

DFV 08 Başkan : Zafer Can “Burası bir çok ulustan insanların gelip kaynaştığı benim de ikametime çok yakın, uyum kelimesinin tam karşılığı olan bir kulüp. Üstelik iki kız takımında bir çok  Müslüman kızların top oynadığı ailelere hitap eden bir kulüp. İstedik ki  bir aile ortamında sağlıklı bir karışımla kendi bölgemizde  yeniden bir başlangıç yapalım. Duisburg`un kuzeyinde, uzun yıllar  görev yaptık,  hizmet ettik. Bazı şeylerin oluşumunda faydalarımız oldu. Ama burası biraz üvey evlat konumunda kaldı. Bir yuvaya dönüş yapmış olduk burada yeniden tekrar bir oluşumun içerisinde girdik. Spor piyasasında  ismi olan, ağırlığı olan bu kulübün eski günlerine dönmesi için hep beraber omuz vereceğiz.”

 ASIL AMAÇ AİLE ORTAMI

Duisburg FV08 “Aslında amaç öncelikle burada sağlıklı bir ortam içerisinde sportif faaliyetler yapabilmek. Herkesin gelebileceği, sadece erkeklerin geldiği değil de, bayanların da çocuklarıyla geldiği yani  ailelerin gelebileceği bir ortam oluşturmak. Hafta sonları  genelde erkekler çıkıyor bayanlar  evde kalıyor.  Ailelerin de, çocuklarımızın da, hanımlarımızın da gelebileceği bir ortamı yaratmak ilk hedefimiz olacak. Sportif başarıyı 2. basamakta diyoruz” sözleriyle Zafer Can öncelikli hedeflerini özetledi.

Zafer Can başkanlığında  oluşan yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Başkan (1. Vorsitzender) Zafer Can, Başkan Yardımcısı (2. Vorsitzender) Paolo Secondino,
Kulüp Müdürü (Geschäftsführer) Martin Bock, Muhasebe (Kassierer) Andre Göden, Gençlik Kolları Yöneticisi  (Jugendleiter) Reiner Müller

Muhabirce/MP/DUISBURG

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu