Haberler

FSV` dan lidere son saniye kroşesi

Niederrhein Landesliga 2. Grupta mücadele eden Türk Ekibi FSV Duisburg Spor Kulübü oldukça sıcak havada oynanan maçta lig lideri SV Straelen'i son saniye gölü ile 2-1  yenerek evine boş gönderdi.

FSV` dan lidere son saniye kroşesi Maça hızlı başlayan Türk Ekibi, henüz 8. Dakikada, santraforu İbrahim Bulut ile 1- 0 üstünlüğü ele geçirdi. İlerleyen dakikalarda dengeyi kuran misafir ekip, istediği pozisyonları   FSV defansının dikkatli kademe anlayışı sebebi ile bulamadı. İlk yarı da bu skorla bitti.

İkinci yarıda misafir ekip, risk alıp yüklenmeye başlayınca Türk ekibi kontrataklar ile önemli pozisyonlar buldu. 61. Dakika gelişen atakta Bora Karadağ düşürüldü. Kazanılan frikikte topun başına gelen Bora' nın vuruşu üstten auta gitti.65' te İbrahim Bulut kaleci ile karşı karşıya kaldı.

Kaleciden dönen topu Ekrem aşırttı fakat çizgiye gelen defans oyuncusu topu çıkarmayı başardı. 80. Dakikada korner sonrası ceza sahası içinde oluşan karambolde topu önünde bulan Jansen topu filelere gönderince skor 1-1 oldu. Tekrar rakip kaleye yüklenmeye başlayan Türk Ekibi, sağlı sollu ataklar geliştirmeye başladı.

FSV` dan lidere son saniye kroşesi FSV` dan lidere son saniye kroşesi Verilen 3 dakikalık uzatmaların son dakikasında soldan Ali Başaran ceza sahasına girdi. Ali rakibini çalımlar ile ekarte etmeye çalışırken yerde kaldı. Hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Husic topu kalecinin soluna gönderdi. Kaleci topu çıkartmayı başarsa da dönen topu Husic ağlara göndermeyi başardı. FSV bu golle skoru 2-1' e getirdi ve maçta bu golle bitti. Ligin açık ara liderine son dakika şoku yaşatan FSV ise 25. Hafta itibari ile 35 puanla 7. Sıradaki yerini korudu.

Denis Tahirovic yönetimindeki FSV maçta; Aleksander Zivkovic, Emir Alic, Joel Schoof, Enes Balcı, Murat Alkurt, Nasrullah Dedeman, Edin Husic İbrahim Bayraktar, ( Ali Başaran dk 78) Engin Ekrem  (Murat Yıldırım dk.86) Bora Karadağ, İbrahim Bulut kadrosu ile mücadele etti.

Murat Pehlivan/ Duisburg

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu