Haberler

Çocuk ve Gençlik Yardımları Günü

Çocuk ve Gençlik Yardımları Günü Fuara katılan stant çalışanları Alman Çocuk ve Gençlik Yardımları Günü (DJHT) etkinliği Avrupa’nın her köşesinden uzmanı Düsseldorf’a topladı. Çocuk ve gençlik yardım hizmetleri alanında Avrupa’da düzenlenen en büyük fuar ve kongre olan DJHT, yaklaşık 2500 izleyicinin katıldığı açılış konferansıyla açıldı ve üç gün içinde onbinlerce ziyaretçi çekti.

Avrupa’nın en büyük çocuk ve gençlik yardımları fuarında T.C. Düsseldorf Konsolosluğu Aile Ataşeliği de bir satnt açtı, ataşeliğin çalışmaları tanıtıldı

Düsseldorf Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Geisel, KRV Eyalet Aile Bakanı Christina Kampmann, KRV Eyalet Başbakanı Hannelore Kraft,  Federal Aile Bakanı Manuela Schwesig'in de katıldığı fuara
T.C. Düsseldorf Aile Ataşeliği de katıldı.

Çocuk ve Gençlik Yardımları Günü- Fuardan görüntü Vatandaşlar stantta bilgi aldı Türkiye dahil, Avrupa’nın birçok ülkesinden ziyaretçi akınına uğrayan fuarda çocuk ve gençlik alanlarında çalışan bilirkişiler de Ataşelik personelini çalışmaları hakkında bilgilendirdikleri gibi olası yeni işbirliklerin de ilk adımları atılmış oldu.

T.C. Düsseldorf Başkonsolosu  Şule Gürel ile birlikte Ataşe Raci Mazı, Eğitim Ataşesi Hacer Özdoğan, Mümin Sevin, Ticaret Ataşesi  Mustafa Hilmi Aşkın, Yusuf Palalı da fuarı gezerek sivil toplum kuruluşlarıyla görüştüler, gençlerin, çocukların ve ailelerin sorunları ve çözümleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulundular.  

Muhabirce/ DÜSSELDORF

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu