Haberler

Şehit aileleri için mantı günü

Şehit aileleri için mantı günü düzenlediler Dinslaken Türk İslam Kültür Ocağı şehit aileleri için mantı günü düzenledi. Elde edilen gelir ve malzemeler Türkiye' ye gönderildi.

Dernek Başkanı Engin Yaşar, "7 yıldır düzenlediğimiz şehit aileleri için mantı günü bugün son buldu. Bu etkinliği sadece şehit aileleri için değil yardıma ihtiyacı olan muhtaç olan aileler için her yıl düzenliyoruz amacımız Türkiye'deki şehit ailelerine yoksul ailelere destek vermek" dedi.

Dinslaken Türk İslam Kültür Ocağı yardıma ihtiyacı olan ailelere de yardım ediyor Yaşar, "Derneğimiz Türkiye'de belirli sayıda çocuk okutuyor. Çok şükür halkımızdan çevremizden iyi bir destek aldık" sözleriyle de diğer yardım çalışmalarını özetledi.

Engin Yaşar "Derneğimizin kadın kollarına çok teşekkür ediyorum, onların ellerine emeklerine sağlık" diyerek kadın kollarına da teşekkür etti.

Yardımlar Yola Çıktı 

Dernek Başkanı Yaşar toplanan akülü araba, tekerlekli araba ve çeşitli malzemenin Türkiye'ye gönderilmek üzere yola çıktığını belirterek, "Gönderilen yardım malzemelerini İstanbul Atatürk Havaalanında İstanbul Esenler Ülkü Ocağı yönetimi karşılayacak" dedi.

Muhabirce/ Haber – Foto: Yılmaz Adıyaman- DİNSLAKEN

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu