Haberler

Yeni Cami Gençlik Kolları seçimini yaptı

Burak Kıyırlı 4.kez başkan seçildi Yeni Cami Gençlik Kolları seçimini yaptı Ditib-Altenessen Yeni Cami Gençlik Kolları 4. olağan seçimini yaptı. Seçime, Dernek Başkanı Abdullah Uçak'ın yanı sıra bazı yöneticiler, Din görevlisi Süleyman Köroğlu gençlerle sohbet akşamları düzenleyen Merkez Cami Din görevlisi Eyüp Kalyon, gençler ve bazı dernek üyeleri katıldılar.

Gençlerin çok aktif olduklarını ve takdir toplayan birçok faaliyete imza attıklarını söyleyen konuşmacılar, bir camide gençliğin ne denli önemli olduğuna, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluğun ne kadar kıymetli olduğuna vurgu yaptılar.

Üç dönem gençlik kolları başkanlığı yapan Burak Kıyırlı kısa teşekkür konuşmasında "Öncelikle bizleri bu önemli ve güzel günde yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Aralık 2011 de kurulan gençlik kollarımızla camimiz ve gençliğimizi en güzel şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. O günden bugüne değin faaliyetlerimizle ilgili maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

KIYIRLI 4.KEZ BAŞKAN

DİTİB- Altenessen Yeni Cami Gençlik Kolları seçimini yaptı DİTİB- Altenessen Yeni Cami Gençlik kolları Başkan yardımcısı Burak Yılmaz tarafından hazırlanan faaliyet raporu slayt gösterimi şeklinde sunuldu. Mesleki bilgilendirme seminerleri, tiyatro oyunu, şiir dinletileri, sohbet akşamları, umre ziyaretleri, değerler eğitimi başlığıyla Türkiye gezileri, Avrupa seyahatleri, bazı Afrika ülkelerinde su kuyularının açılması, mezarlık ziyaretleri, açık kapı günlerindeki tanıtımlar, yapılan piknikler ve kermes günlerindeki etkinlikler slayt gösteriminde yer aldı.

Konuşma ve bilgilendirmelerin ardından yapılan seçimde yeni yönetim belirlendi: Burak Kıyırlı (Başkan), Ender Ağarmış-Melih Bulut (Bşk. Yrd.), Yusuf Cihan (Sekreter), Fikrican Durmaz (Muhasip) olarak seçildiler.

Böylelikle Burak Kıyırlı 4. kez gençlik kolları başkanı seçilmiş oldu. Ardından dernek yönetiminin ikramıyla birlikte sohbet edildi.

Ünsal Gür/ ESSEN

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu