Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Duisburg‘taydı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Duisburg‘taydı AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr.Fatma Betül Sayan Kaya Hollanda’ya gitmeden önce Duisburg’u ziyaretini gerçekleştirmişti. Avrupa Türk Demokratlar Birliği Duisburg Şubesi yöneticileri de bakana eşlik ettiler.

Hafta sonu Düsseldorf Başkonsolosluğu’nda düzenlenen tanıtım programı öncesi Duisburg’a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr.Fatma Betül Sayan Kaya, Marxloh semtinde, Weseler caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti.

Türk vatandaşları ve işletmecilerle sohbetler eden bakanın yaklaşık 50 esnafı ziyaret ettiği açıklandı. Öğle saatlerinde Saraykapı Restauran'da beraberindeki heyetle mola veren Bakan Fatma Betül Sayan Kaya’nın sürpriz ziyareti ise hastanede gerçekleşti.

Bakan, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Duisburg Şubesi Basın sorumlusu Ahmet Duran’ın ALS hastası olan ve tedavi altinda tutulan annesini ziyaret etti.

BAKAN ÖZEL UÇAKLA GERİ DÖNDÜ

Hastane ziyareti duygulandırdı Bakanın annesini hastanede ziyaret etmesini değerlendiren Ahmet Duran, ”Bakanımız bizden biri olduğunu gösterdi. Ziyaretlerinde ALS hastasi olan annemide ziyaret etmesi, zaman ayirmasi bizi memnun etti. Marxloh semtindeki esnaf ziyaretlerimiz ise oldukça verimli geçti. Elliye yakın esnafımızla  bakanımızı buluşturduk” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr.Fatma Betül Sayan Kaya, Duisburg ziyaretinin ardındanDüsseldorf Başkonsolosluğu’nda düzenlenen tanıtım programına katılmıştı. Daha sonra Hollanda da planlanan ziyaret, Hollanda hükümetinin katı tutumu sonrası diplomatik skandala dönüşmüş, bakan Almanya ya polis korteji eşliğinde gönderilmişti .Aynı günün sabahı ise,Türkiye’den gelen özel bir uçakla Köln-Bonn Havaalanı’ndan Türkiye’ye uçmuştu.

Muhabirce / DUİSBURG

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu