Haberler

#Türkeş`in Ağ Sakallıları Avrupa`da

 İşte  Başbuğ Türkeş`in evlatları, işte teşkilatçı Mustafa Kemal’in askerleri, işte Ülkücü iradenin sevdalıları Türkeş'in Ağ Sakallıları Avrupa'da Ülkücü Hareketi toparlıyor. Avrupa Ülkücü İstişare Heyeti 05.03.2017 Pazar günü Almanya'nın Lünen şehrinde 3. İstişare toplantısını yaptı. Başkan seçilen Mehmet Emin Kaya imzalı basın bildirisinde şu bilgiler yer alıyor:

"Avrupa Ülkücüleri İstişare Heyeti bundan sonra da yapacakları çalışmaları daha da disiplinli ve düzenli yürütmek için ve Avrupa'da 20 yıldır dışlanmış, teşkilatlardan küstürülmüş, ülkücüleri bir araya getirmek ve Avrupa'da ki Türk insanına sahip çıkmak ve ona hizmet etmek için Avrupa Ülkücüleri İstişare Heyetinin  İcra Kurulunu seçme kararı alındı.  

Ağ Sakallılar, Türk töresi gereği heyet bir adayda karar kıldı.  Aday gösterilen heyet üyesi Mehmet Emin Kaya, ittifakla Avrupa Ülkücü İstişare Heyeti İcra Kurulu Genel Başkanlığına seçildi.

Eski bölge başkanları, ocak başkanları kadroda

Türkeş`in Ağ Sakallıları Avrupa`da ülkücü hareketi toparlıyor Mehmet Emin Kaya Genel Başkanlığında oluşan İcra Kurulu üyelerinin büyük çoğunluğu merhum Alparslan Türkeş'in yetiştirdiği evlatları ve Avrupa kadrolarından oluşmaktadır. İcra kurulunda, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda ve İngiltere Türk Federasyonlar eski Genel Başkanları, Federasyon Genel Başkan yardımcıları, eski Bölge Başkanları ve Ocak Başkanları ile halen bu görevi yapmakta olan ocak başkanları da bulunmaktadır. Ülkücüler Dünyaya Demokrasi dersi veriyor. Başbuğun Evlatları Ülkücüler, Atatürk'ün onlara  emanet olara bıraktığı vatan ve cumhuriyeti tehlikede görünce yeniden Kınalı Ali'ler oldular.

Yeniden Kuvay-ı Milliye      

Geçmişteki mevki ve makamlarına bakmadan yeniden, Kuvay-i Milliye ruhuyla kenetlendiler ve Peygamber Efendimizin emrine de uyarak bir baş seçip, #HAYIR da #HAYIR var deyip Türk Milletine hizmete başladılar.

Avrupa Ülkücüleri İstişare Heyeti İcra Kurulu Genel Başkanlığına seçilen Mehmet Emin Kaya yaptığı konuşmada, Avrupa’daki Türklerin geleceği hakkında ancak Avrupa’daki Ülkücü Kadroların karar vermesi gerektiğine işaret ederek "50 yıllık birikmiş bir sorun yumağının çözümüne çareyi de, ancak bu dert yumağının nasıl sarılarak bu günlere geldiğini bilenler çözer. O kadrolar da işte siz, Avrupa'nın 50 yıllık teşkilatlı kadrolarısınız.

MHP'de bizim, Türk Federasyon da bizim

Türkeş`in Ağ Sakallıları Avrupa`da Biz ayrı bir teşkilatlanmaya gitmiyoruz. Biz Avrupa Türkünün meselelerini çözmek için hazırlanıyoruz. Türk Federasyonu  bizler kurduk ve orada bizim 40 yıllık emeğimiz var, hayatımızı ve gençliğimizi verdik. Biz, Başbuğ'umuzdan aldığımız emirle gösterdiği hedefe doğru ilerleyeceğiz.  Mutlaka birgün yuvamıza yeniden kavuşacak ve hizmete oradan devam edeceğiz. Hiç kimse oralarda baki değildir. Göreve ve hizmete hazır olun. Başta Ulu Türk Milletine, Türklük Dünyasına ve Avrupa'ya hayırlı olsun. Saygılarımla" Mehmet Emin Kaya.

Avrupa Ülkücüleri İstişare Heyeti  İcra Kurulu

Başkan: Mehmet Emin Kaya, Başkan Yardımcıları: Mehmet Erdoğan, Eren Yakışır, Selçuk Han, Ahmet Doğan, Metin Demirtürk, Mehmet Kiper, Kenan Dağgün (Belçika Başkanı), Şükrü Gökdemir (Hollanda Başkanı), Nihat Bozdağ (Fransa Başkanı), Mevlüt Özdemir (Fransa Başkanı), Atilla Abacıoğlu (İngiltere Başkanı), Sekreter: Zeynep Aytürk, Sekreter Yardımcıları: Sezgin Turan, Ruhi Özer, Ayhan İlerisoy, Muhasip: Yüksel Dükan, Basın: Aslan Aslan, Danışmanlar:  Mustafa Özkan, Sebati Turmuş, Halit Aydın, Ergün Altınkaynak, Ali Güven, Mehmet Ene, Nuri Sarıkaya, Ekrem Daşdemir

Avrupa Ülkücü İstişare Heyeti

Muhabirce/ Edit: Hülya Sancak- Almanya

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu