Haberler

Melih Benderlioğlu starların kuaförü

Almanya’nın Wuppertal kentinde yaşayan Melih Benderlioğlu, 12 yıllık kuaförlük mesleğinde, zirvenin tadının çıkarıyor. Ünü Almanya’yı aşan genç ve usta kuaförün müdavimleri de ünlü.

Wilma Elles- Melih Benderlioğlu Geçen aylarda Almanya’da Lambertz Night’a katılan Wilma Elles’in saçlarını yapması için davet edilen Melih Benderlioğlu, Elles’in çalışması çok kolay ve çok kibar biri olduğunu, kendisinden çok memnun kaldığını ve Almanya’ya geldiğinde saçlarını hep kendisine taratmak istediğini söyledi.

Başarılı bir Türk kuaför olarak böyle önemli organizasyonlara davet edilmekten son derece memnun olduğunu ifade eden Melih Benderlioğlu, Wilma Elles dışında geceye davetli ünlülerle sohbet etme imkanı bulduğunu Pamela Anderson’la da kısa bir süre sohbet ettiğini söyledi.

4 YILDIR AUTHENTIC KLAUS FRİES SALONUNDA

Melih Benderlioğlu starların kuaförü Melih Benderlioğlu (sol) N.Schulz Melih (sol) Özcan Benderlioğlu’na saç taratanlar arasında sadece gösteri dünyasının starları yok. Yeşil sahalarda top koşturanlar da mesafelere aldırmadan Düsseldorf’un seçkin kuaförlerinden AUTHENTIC Klaus Fries salonunda superior stylist olan Melih’e geliyorlar.

2015 Almanya kuaförler şampiyonu olan Melih (29) , Türkiye’de de çeşitli dönemlerde, seminerler veriyor, workshoplarda renkler, boyalar, yeni saç  stilleri, tenikler, gösteriyor. Alman Kuaförler Merkez Birliği Moda Ekibi üyesi ve Alman Kuaförler Milli Takım’ı üyesi olan Melih Benderlioğlu, sürekli kendini  geliştiriyor. Saçlarla uğraşmayı ve mesleğini sevdiğinı söyleyen Benderlioğlu, gençlere de sevdikleri  bir işte uzmanlaşmalarını öneriyor. Muhabirce/ Düsseldorf

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu