Haberler

Gullüm Show Almanya`ya açıldı

Gullüm Show Almanya`ya açıldı Fehmi Dalsaldı`ya ilgi yoğundu Türkiye'de Gullüm Show ile tanınan Fehmi Dalsaldı, Almanya'da ilk kez Wuppertal'de sahneye çıktı. Gullüm Show'u Almanya'ya taşıyan Fehmi Dalsaldı, salonu tıklım tıklım dolduran izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Türkiye'de oldukça iyi tanınan ancak Almanya'da pek fazla tanınmayan Fehmi Dalsaldı, ilk gösterisiyle önemli bir izleyici kitlesi kazandı denebilir. Almanya'da izleyici ile buluşmaktan, onlara biraz olsun Türkiye rüzgarı getirmekten memnun olduğunu belirten Dalsaldı, Avrupa turlarına devam edeceğini söyledi.

Fehmi Dalsaldı (sol)  Selen Çelebi ile birlikte Fehmi Dalsaldı Almanya'nın Wuppertal kentinde Classics Lounge'da program yapan Fehmi Dalsaldı'yı izlemeye, sanat siyaset dünyasından, SPD federal eski milletvekili Dr. Lale Akgün, sanatçı Deniz Gencay gibi pek çok tanınmış sima da katıldı.

Fehmi Dalsaldı- Azize= Gullüm Show

Almanya sahnelerinin sevilen sesi Selen Çelebi ile hazırladığı programda 2 saati aşkın bir süre sahnede kalan Fehmi Dalsaldı, Zeki Müren'den Sezen Aksu'ya, Muazzez Abacı'dan, Seda Sayan'a pek çok tanınan sevilen ünlünün taklitlerini yaparak izleyenleri kahkahalara boğdu.

Lilo Wanders tarzı

Selen Çelebi İlk programa ilgi yoğundu Fehmi Dalsaldı- Azize'yi pek tanımayanlar için söyleyelim, kendisi Almanya'daki Lilo Wanders tarzı ile gösteri yapıyor. Tanınmış kadın sanatçıların taklitleriyle, hazırladığı skeçlerle, Azize karakteri olarak yaptığı sokak söyleşiyleriyle tanınıyor. Fehmi Dalsaldı'yi sahne kosümleriyle Azize olarak görünce elbette akla Türkiye'nin ilk Lilo Wanders'i Huysuz Virjin geliyor. Dalsaldı da sahnede zaten, Huysuz Virjin (Seyfettin Dursunoğlu) kendisinin hocası olduğunu ifade ediyor.

Fehmi Dalsaldı'nın kostüm aralarında sanatçı Selen Çelebi, Sezen Aksu, Yıldız Tilbe, Kenan Doğulu şarkılarını mükemmel yorumuyla dinleyecilerle buluşturdu. Dalsaldı'yı izlemeye gelenler arasında bulunan ve uzun bir süre Almanya'da sahne alan Deniz Gençay da sesi ve yorumuyla gösteriye renk kattı.

(Soldan) Ahmet Akgün, Fehmi Dalsaldı, Berkant Çelik, Lale Akgün Fehmı Dalsaldı Denıy Gencay (sagda) ile Seyircileriyle de sık sık şakalaşan Fehmi Dalsaldı onları da skeçlerine dahil ederek gösterisini adeta interaktif bir tiyatroya dönüştürdü.

Fehmi Dalsaldı nam-ı diğer Azize'yi Gullüm Show ile Almanya'da seyirciyle buluşturan isim de Berkant Çelik.

Wuppertal'de yaşayan, çok yönlü ve renkli bir kişilik olan Berkant, yaptığı kitlesel organizasyonlarla NRW'de tanınan bir isim. Gullüm Show Almanya`da beğeniyle izlendi

Berkant Çelik, Fehmi Dalsaldı'yı Gullüm Show- WuppertalAlmanya'da yaşayan Türklerle buluşturmayı çok istediğini ve bunun da, sanatçının programını ayarlamasıyla kısa bir süre içinde gerçekleştiğini belirtti.

Çelik "Bu kadar kısa sürede yaptığımız organizasyona ilgi çok iyiydi. Bundan sonra Gullüm Show'u Almanya'da daha sık görebilirsiniz" diyerek isteyenlerin kendisiyle 0172- 466 9573 numaralı telefondan iletişime geçebileceklerini ifade etti.

Hülya Sancak/ Wuppertal

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu